|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam gledao uzimat neku solo klavijaturu kasnije (naravno kad bude para) pa se sad dvoumim izmedju tr i extrema. Tr je dobra klavijatura i dosta je ljudi koristi a bogami sluso sam kako svira, bas lijepo zvuci. Kad govorim o Extrem-u klavijatura je skuplja (iskreno neznam kolko se krecu cijene novog Extrem-a) ali je jako dobra. Trenutno neznam sta bih uzeo niti imam para da kupujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Zeko prijatelju evo ti moja iskustva ...
Meni osobno NE VALJA niti jedan nit drugi. Oba očitavaju samplove do vječnosti, a kad i očitaju nedaj Bože da slučajno nestane malo struje (čak ni milisekund) i onda opet Jovo nanovo s očitavanjem. Taj KORG-ov sistem očitavanja samplova ne valja što je pod noktom crno i samo zbog toga što mi se je desilo na jednoj zabavi (imo sam Tr-a čitavih 7 dana) kad je zbog loše urađene strujne instalacije na tom društvenom domu ostao Tr u pola pjesme bez glasa jer je malo pao napon (naravno, treba mu opet 20 minuta da nanovo očita sve samplove). Zato sam ga prodao u rekordnom roku. Znao sam da ima isti sistem očitavanja samplova kao i LE, da je samo trunčicu poboljšan, no ipak nadao sam se da s obzirom na duplo veči RAM da brže čita i da ako već i čita samplove s SD kartice da ih pročita maksimum do 5 minuta čekanja. Šipak ![]() Moj ti je savjet da za tih 700 € ubodeš Yamahu EX-7 koji je kao sampler svemirski brod za LE-a i Tr-a u svim segmentima hočeš od kvalitete izrade, tipke, memoriji, a i dan danas EX serija još uvijek bolje zvuči od pojedinih Motifa,pa čak i Extrema, a da ne pričamo o jadnicima kao što su LE i Tr. Ako ti je sila uzmi, samo ja kao stari KORG-ovac sam ovaj KORG-ov "okot" prokleo za sva vremena. Činjenica je da se od KORG-a ne isplati ništa jeftinije od 1.500 € (kao novo) kupovat. A ti sad misli. Or rabljenih se solo samplera isplati uzet Extreme il Studio, al jakooo teško češ ih ispod 1.250 € uopće nač.
![]() Promijenjeno od kreso (09.02.2009 u 12:28 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kreso za ovaj koristan post: | zeko (09.02.2009) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|