|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
A ko cita svastaru, korg je posjeceniji,hehe
a koliko opomena treba i koliko traje ban?? ![]() A psa necu ubijat, ostat ce on meni, valjda ce da prolaje.. inace je lijep pravo i dobar, nije ni glup, samo sto ne laje.hehe A valjda je se neko malo i nasmijao na sve ovo.. hvala na odgovorima. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da je njegov pas mesanac Rolanda i Yamahe pa zato nece ni da gukne
![]() ![]() ![]() ![]() Odoh ja na spavanje ljudi...Caos
Marco Promijenjeno od Marco7 (28.02.2008 u 00:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne,to je Korg,zato nece ni malo da gukne.Nije za dzabe tema postavljena u Korg sekciju. haha
![]() |
#14 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 22.02.2008
Downloads: 36
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Proveri da li pas cita taj format sempla koji si mu ubacio?Mozda nisi lepo povezao ozvucenje ili pas ne cita semplove?Mozda ti je taj pas kao pa 500
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banovan!
|
![]()
Hahahah !E svasta !Gogs ti si legenda
![]() ![]() ![]() Video sam "kuki" ti je govorio da ga probas razljutiti pa probaj to, a ako to ne uspe probaj da ga dovedes kraj klavijature i pusti mu tamo na sintu lavez psa mozda pocne da laje bek vokale !Mozda to uspe, jeste da nece da laje prvi glas, ali nauci ce to vremenom hahahha .... Legenda si majke mi . . . hahhaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ljudi čovek se sikira a vi se zezate...Nego jarane imal on u sebi HDD,kolko si mu stavio RAM-A,koju miketu koristi?Možda mu ošo izlaz,ili su efekti od Behringera pa jadnika sramota lajati uz slab eho...Daj tom jadnom biću nabavi malo jaču opremu pa kad drekne ima da bude prava džukela...Može on i bez semplova,al ako si već na njih navalio ima tu kolegi što imaju setove i za to...ĆUKO.SET je jedan od njih...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
KRVAVI
|
![]()
Alix druze jesi ti sredio svoju masinu!?
![]() |
#19 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Vidi tom keru da mu nisu OUTPUTi otisli slucajno, il nadji neko
jeftinije pretpojacalo, po mogucnosti TUBE mislim LAMPAS.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR