|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Digneš na rate i odplaćivaš,al radije ga preskoči ako možeš...Al u svakom primjeru apsolutno slabiji od Korg Extrema...Ne znam zašto su ga zasnovali ako nije nešto popularan ili kvalitetan kao Triton Serija...Isto OASYS...Skup do neba i glomazan...Ne znam zažto nisu našli neku jaku zamjenu za Extrema jel to je još uvjek babaroga među solo sinthovima...očitno im kod aranžera pale inovacije a kod solo sinthova slaba prognoza...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sa kim god sam razgovarao o poredjenju extreme i M3, svi su govorili u korist Extreme-a.
Nije mi jasan ni KORG, majke mi.... M3 su najavljivali kao "ubicu" svih tritona, a samo su prdnuli u fenjer ![]() S obzirom na sve sto sam cuo i citao, M3 je, nakon Extrema totalni promasaj...
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sta hoces reci da je i extreme promasaj?
![]() |
#14 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma NE bre.... hocu da kazem da je NAKON Extrema, koji je zaista vrhunska klavijatura bio promasaj izdati M3 koji je takav kakav je.
Obicno se ocekuje da naslednik bude bolji. Ovog puta to nije slucaj. Inace, extreme mi je jedna od najboljih sprava koju sam imao prilike i da probam, a kamoli da posedujem. Ne dam ga nizasta ![]()
![]() |
#15 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jarani...Kad je izašo Korg Triton Classic bio je majka...
Njegov "nasljednik" Korg Triton LE kao trebo da bude novija verzija... Totalni promašaj,manje banki,manje sposobnosti...Katastrofa... Eto sad M3...Ali zato su im aranžeri da se složiš...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Extreme-ZAKON!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mani se prodavanja...
![]() Vise se ne proizvodi, pa je nov vec nemoguce naci. Bice ih sve manje i manje...
![]() |
#18 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7
![]() |
![]() Citat:
Pozdrav Samo bi malo komentirao ovaj navod da je Triton Le trebao naslijediti Triton classic.. U jednu ruku je točno no u drugu nije...zasto?pa iz tog razloga sto je Triton Le verzija koja ne bi trebala biti toliko skupa, vec dostupna ljudima tankog novčanika da se tako izrazim Gori je od classica sto se tiče engina,tipki,malo se razlikuje i po sounda no to je verzija kao sto joj ime govori LE-light edition!na ovom su modelu uveli Sm karticu sto je evolucijski napredak zar ne? Znači košta manje ali i manje daje,tako da se na kraju nebi slozio s tvrdnjom da je Le nasljednik Triton Classica,prije bi kazao da je pravi nasljednik Triton classica Triton studio ili Triton Extreme... Promijenjeno od kljavica (13.02.2008 u 00:51 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Belaj boy
|
![]()
M3 je sigurno dobra sprava,sto kaze narodna izreka,u rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita,ali za moj pojam definitivno preskupa.Bar u Bgd-u je cena 1800e,sto je tacno duplo vise od recimo Korga Tr,a ne bi smeo da se kladim da je m3 duplo bolji od tr-a.Mislim da klavijatura nece zaziveti masovno kao sto je bio slucaj sa X5d,Le i Tr-om jer je nasem narodu skupo sve preko 1000e.Mada je M3 workstation i totalno drugi tip od le i tr,ali nije aranzer pa tako njegova primena i nije bas za zivu svirku jer bar na prostorima bivse SFRJ najzastupljenija je koncepcija dve klavijature.Jedan aranzer i jedna solo klavijatura(jeftina a jebitacna).P.S.za nas dugmetarce da se zna da je M3,skoro nemoguce preraditi.Preradili su je Blizanci i taj majstor(Arsenijevvic iz Kg) mi je rekao da nikad vise to ne bi radio jer je prekomplikovano.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da,ja sam video taj preradjeni M3 od blizanaca u jednoj emisiju na TV-u.
Znaci to je jedini preradjeni M3 za sada.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|