|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Odkad sam imao tu yamahu emx5000 nisam bio zadovoljan sa njom kao mnogi ali nisam jednostavno ni skuzio sta je problem bio. Ona kad gura 4 kutije radi najbolje i nepali se limiter onda inace. ovo je po mom iskustvu i kazem ako neko ima taj mixer emx5000 i gura recimo 4 EV Sx300 ili 4 EV Zx4 imati ce zvuk solidan da moze odraditi svirku bez problema. Dynacord powermate cu uvijek da cijenim i stvarno jest mixer straha i zvuk daje topal i zato mi se svidja najvise. Kako sam cuo od ljudi sto se inace bave zvukom za koncerte velike svi kazu dobro za dynacord i da mu jest to super sto sa 2 kutije on moze da radi jako dobro gdje ova yamaha nebi nikako mogla. Znaci ako ces da uzmes emx5000 guraj 4 kutije ili dva satelita i dva basa i bit ces zadovoljan svirao na arrenzer ili citav band. Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
A ja, npr., uopshte ne volim dynacrde!
Imaju mi jako prljav i mutno-muljav zvuk... Jeste to super da pokriva greshke, ali necu ja da sakrivam greshke, no da radim bez greshke... ![]() Tako da, batalite te priche ovo zakon-ono zakon... ![]()
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Ajde sad opet da ponavljamo sve sto smo pisali!
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5396 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5476 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5948 Ovde je sve napisano,a ti procitaj sta te zanima!!!! E sad je pitanje odnosa u ceni PowerMate-a i Yamahe EMX5000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Milanche...nemoj da pominjes odnos cene,to iskljucivo zavisi od potraznje,a tu jeste Dynacord u prednosti...
@ Betovene...aj Brate mi malo uporedi te dve sprave,stvarno me zanima,doduse ne emx-5000 nego 5016cf al to mu je priblizna varijanta,zanima me usporedba Powermate-a sa tim mixerom? Hvala... |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Kako bre Rolandinjos u prednosti?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Milanche...sto me pitas kad sve znas...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
prosto nemogu da verujem u neke stvari koje se iznose ovde na forumu, ovo je zakon ovo je ovo ovo je ono da izvinete prosto mi se jezi ku..c od tih izjava "zakon", "nema dalje" i tih uzrecica, kao prvo zaboli ke K....c ako cu posle ovog dobiti ban ili tako nesto, kao drugo vi niste definitovno normalni. zasto kao trece uporedjujete babe i zabe u srbiji zemlji seljaka je zakon kombinacija dunacord mixer i dynacord kutije ili pak kombi nacija dynacord mix i ev kutije, a dali ste vi "obrazovani" ljudi nekad culi za druge proizvodjece sem ove dve usrane firme dynacord ili ev ???? aj objasnite, sta ima dynacord tako lepo u sebi sto drugi nemaju, meni licno nista, kao prvo preskup mixer sa naduvanom snagom pise na njemu 2x500, 2x700, 2xmilion vati !! kad ga izmeris kod pravog elektronicara in jedva izbaci 2x275w kao prvo, kao drugo uopste mi se nedopada powermate serija KANTA mixete, nista nevaljaju nemozes da naprvis pravi cist kristalan sound, efekat deluje sinteticki (plasticno) nicemu nevalja a dal ste nekad radili vi momci na mixetama tipa alen hit, novije generacije montarbo mixrea, studio master...i na pravim skupljim mnogo kvalitetnijim JBL kutijama ili CARVIN VEGA, pa CARVIN , DAS AUDIO i tako nesto sto zna da istera ton pa cak i iz te YAMAHA EMX5000 kojima se nesvidja za razliku od dynacorda ima cvrsci ton i mnogo bolji efekt procesor a ovde je neki pametnjakovic neveo da je "oskudan" u cemu je oskudan? pa sta ocekujete vi uopste od efekt procesora i to mi objasnite sta ? da peva umesto vas ? pa naucite da pevate pa onda vam nece ni trebani ni eho ni hall, a o snazi da ne pricamo, mi smo jedini na svetu koji koristimo eho za pevanje ispadamo kreteni i smesni ja sam dozive sto niko od vas nije da vas ozvucava jedan od evropskih poznatijih ton majstora i zatrazim eho na mikrofon covek stao i blene u mene ko tele u sarena vrata pa pita "sta koristis eho za pevanje" reko da! pa mu cudno nemoze se nacuditi cudu prvi put da cuje tako nesto, a sto se tice te "lose yamahe ima ljudi koji znaju da sklone taj limiter koji zna nekad da smeta opasno u svirci al nadjite mi mixetu novije generacije koji posle moze stvarno da joj parira skidanje limitera se krece od 10-20 eu al posle cepa kupije (bukvalno spaljuje kutije koliku stvarnu snagu ima) koje stavis nebite su "snage", na emx 5000 sam licno dokazao da mogu da sjebem ev ZX5. A vi pricajte i folozofirajte kolko vam volja samo znam da kad god sam zapevao da dynacord svadbu ja 3 dana nisam mogao da govorim normalno. Eto toliko o dynacordu ja vam pricao ovo iz ugla pevaca posto sam radio i radim sa orkestrima kao pevac pa znam koja je muka a sto se mene licno tice instrumentalisti bolje da se ne mesaju u pricu o ozvucenju zato sto oni traze da se instrument cuje do jaja a ja trazim da se prvo LAKO peva na razglasu pa posle da instrument izadje napolje, a to su sasvim dve stvari i to ce samo razumeti onaj koji peva ne 4 sata u nekom zadimljenom kaficu nego neko ko zna da rilja kao mazga 12-13-24 sata kao konj e taj po meni ima pravo da prica sta je mixer i sta su kutije. aj zdravo !
Promijenjeno od RadeKOKI (05.01.2009 u 05:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
5000, emx, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|