|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne bacaj pare nije istina da ne moze sa kompa.
Ja sam dok sam imao VA3 menjao 4 puta flopy za 5 godina i svaki put sam uzeo obican za 800 DIN u pc prodavnici. Mozad je nekad morao original na starim serijam mada cisto sumnjam jer licno znam da i na EM2000 ide obcan kao i na E80. To ti je samo jos jedna caka da serviseri zarade malo para. ![]() Slobodno izvadi iz PC i ubaci u E50 radice 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala ti brate to sam hteo da cujem,nisam hteo da ekspreimentisem dok ne dobijem pravu informaciju,morison poslusacu i tebe i pokusacu ponovo s managerom,ono za direktno brisanje s klavijature su mi rekli ljudi iz megamusica da brisem tako i nikako vise.hvala morison na podrsci jos sutra cu da pokusam,normalno da mi je lakse da radim preko kompa nego da kupujem jos jednu karticu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a to da hoce da uzmu pare znam za to su bas bas zli,kao juce uzmem pedalu i ne daju mi ispravljac i ja ih zovem i kazu mi ispravljac 2800din i ja naravno nisam kupio nego uzeo i napravio sam za dzabe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo ljudi konacno sam otvorio klavijaturu,na poslu sam isceprkao slucajno neki flopi s nekog starog racunara i rekoh uklapa se boja jer izgleda isto kao i flopi na klavijaturi i rekoh aj da otvorim da probam kad ono potpuno isti flopi,totalno sve isto i izgledi proizvodjac i sve,znaci najobicniji flopi moze da radi!
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Jesi ga probao?
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
javljam ti za 15 min kako radi zavrsavam sa sklapanjem posto sam ga celog rastavio i povadio mu sve dirke i skinuo sve zivo i cistio
![]()
![]() |
#7 |
KRVAVI
|
![]()
Pazi da ti ne ostane viska koja dirka.
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, flopy |