![]() |
|
Flopy za E-50 ?
Izgleda da mi je crko flopy na mom E-50 ,kad ubacim disketu samo procvrci zelena lampica na sekund,hteo bih sad da ga zamenim,jel tu moze da se stavi bilo koji flopy kao npr. za kompjuter ili mora bas namenski za roland pa moram da nosim klavijaturu u servis ili mogu sam da promenim?
|
ww
to se i meni desilo...samo sto ja imam yamahu... crko mi je,i sam sam izvadio iz kompa drugi i sam ga ubacio i radi kao nov....
|
kod rolanda je druga prica mora fabricki, tako je bar do sad bilo. Imaju neke karakteristicne flopy disk uredjaje. pitaj na rolandovom sajtu imas broj servisa mada ima da te oderu. ;)
|
koji smor,aj videcu sta moze da se uradi pa cu da vam javim sta sam uradio
|
Poslao sam ti na e-mail broj od coveka koji je meni pomogo.
Pozz |
e BOBAN010 nije mi vise u funkciji mail sto mi je u profilu,sad koristim drugi,pokusao sam u profilu da promenim ali nece nesto.ne znam jel smem ovde da napisem posto sam procitao u pravilniko da je to zabranjeno.jel ima drugi nacin da mi posaljes br. ? jel taj covek iz bg-a ili.. ? hvala puno unapred
|
Covek je valjda iz Beograda,pokusacu na pp da ti posaljem mada mi se cini da nesto nije u redu.Ukoliko ne dobijes poruku ostavi svoju e-mail adresu.
|
Brate,ti pored USB porta i slota za memorijske kartice koristis flopy,jooj.Pa vise ce te kostati da kupis nov floppy,nego da uzmes PCMCIA adapter i ubacis SD karticu od 1GB,i da budes miran za sva vremena.;)
|
@mimiki
Ne znam zasto nece pp daj tvoju e-mail adresu. |
za rolanda mora original a i ja imam coveka koji bi mogao da ti pomogne iz bgd-a...pa ako ne zavrsis nista javi mi se na mail i ostavi mi tvoj br mob pa cu ti ja poslati broj od ovog lika...pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:14 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org