|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#141 |
Drugar foruma
|
![]()
Za mene nije onaj muzicar sto pjeva uz fajl!!
|
![]() |
![]() |
#142 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
PJEVAČ NIJE MUZIČAR...zato što ne "muzicira" to jest svira...
E sad kad neko svira gitaru i pjeva to je već muzičar...Čovjek koji radi na Midi fajlove se NIKAD ne može zvati muzičar,prosto zato što i moj mali od 16 mjeseci ZNA da protisne tipku Start/Stop što ne znači da je muzičar...Mnoge seronje se pojavljivaju sa tenzijom da KLAVIATURISTE NISU MUZIČARI???Pa zašto?Klaviature je čak teže svirati od harmonike,treba naštelati tempo,nezavisno svirati akorde i solo,treba naću pravu boji za pjesmu,treba odpratiti čovjeka sa pravilnim rasponom i redosljedom akorda,treba složiti neku improvizaciju da digneš narod na noge,itd...Dakle TO NIJE PLAYBACK nego ČISTI MUZIČARSKI POSO???Kako može jedan čovjek koji pusti playback reći da svira ili da je muzičar?Ma to je sramota da se ikako komentariše i gubi vrjeme oko toga...Koliko vidim od ove teme ćemo ja i Šerif najviše živaca da popušimo... ![]() ![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#143 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Pa recimo ono pod 3.A sam si naveo da ˝......kao pjevač....˝ .Ok.A dali ćemo se složiti da ima dosta pevača koji lepo pevaju ,imaju odličan repertoar pesama a neznaju ni jednu pesmu da odsviraju na bilo kom instrumentu,a imaš i obrnuto gde ljudi perfektno sviraju ali im pevanje baš nije jača strana.E zato neko svira(ne pušta play-back) sam (one man-bend) a neko u bendu,..........ili bilo koja već kombinacija.Mada i u muzičkoj školi je solfeđo kao poseban predmet i notne vežbe se vežbaju na ovom ili onom instrumentu.(dobro i solfeđo obuhvata pevanje po notama.....).Gde su onda tu fajlaši? Ti sebe svrstaj gde misliš.
![]()
Promijenjeno od vladimir68 (26.11.2008 u 18:42 sati) |
![]() |
![]() |
#144 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
hehe slazem se sa vama... Odo ja u jednoj diskoteci sa prijatelja i cim smo usli ode on pravo kod klavijaturistu i pita : Kona, imas li nesto od sabana bolan: hehe...
|
![]() |
![]() |
#145 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
@Alix
A jesi i ti muzicar? nisi?..a jesi a? ![]() pevacu je teze da peva uz klav nego uz harmoniku..jos ako dileja upadne u pola takta nekog beata..sto me izludjuje.. mislim da je harmoniku teze svirati..fizicki teze.. a plus ima ledja da ti budu ko u majmuna.. |
![]() |
![]() |
#146 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.12.2007
Downloads: 282
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Da je neke pravde fajlasi ne bi smeli da promole nos u kafani!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
da je sramote mislis?
pravde nema nigde vec odavno..a i sramote ce skoro nestati.. ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Eh tesko nama kada i sramote nestane, i kad budu samo fajlasi, jer kako je poslo, uskoro i nece biti vise zive svirke, onda svak moze svirati.
|
![]() |
![]() |
#149 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Alix ''PJEVAČ NIJE MUZIČAR...zato što ne "muzicira" to jest svira...''
Cuj nije muzicar,znaci po tebi je samo onaj ko svira muzicar!? Bravo inteligencijo
Zene su kao vino...sto su starije sve vise lice na bure! Promijenjeno od ERKOOO (26.11.2008 u 20:21 sati) |
![]() |
![]() |
#150 |
Vredan član društva
|
![]()
hm,bend se sve vise smanjuje sa 3 na dva sad sam sam
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |