|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vax, ajde okaci taj program na rapidshare
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Ja mislio on dao link za "normalno skidanje" ,a ono samo trial verzija.
![]() Jel zna neko odgovor na prethodno pitanje, da znam da li uopste da ga trazim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tu upises sve linkove i on skida. A svejdno ti je da li jedan po jedan ili sve odjednom. Ako skida sve odjednom, vremenski ce isto trajati kao da skida jedan po jedan. Fora je samo u tome (koliko sam ukapirao) da ne moras da cekas da prodje vreme posle skidanja prethodnog fajla, da ne moras da upisujes slova sa mackama, resetujes modem i tome slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Bash tako kako je marco rekao.
Program je besplatan, tako da nema nikakvih demo ili kakvih vec verzija. ![]() Ne moze vishe fajlova od jednom, ako nisi premium, ali skidanje ce isto trajati skidao jedan po jedan fajl, ili sve od jednom, tako da i ne mari. Program smanjuje chekanje izmedju fajlova, ili ga ukida, a chak i kad ne smanji ili ne ukine, sam obavi sav posao. Samo redjash fajlove u njega, i on sve radi... ![]() I nema machaka... ![]() @drmitavet Kakve veze ima shareaza sa rapidshare-om? Ona je p2p klijent, a ne download manager. Bar sam je ja za to davno koristio... Da nisu ubacili u nju neku podrshku za rapid?
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 107
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland,Technics
Interesi: make a music
![]() |
![]()
Cuo sam da jesu:u nekoj V-verziji...nisam je probao,samo sam cuo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.07.2004
Mjesto: Germany
Downloads: 401
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA900
Interesi: 3Dmax & Cinema 4D,F1
![]() |
![]()
Super je programcic ali za pocetnike malo UF barem je meni tako bilou pocetku ,evo za te koji imaju Prem. Account je i ovaj Downloader odlican MSD - Downloader pa zatim jedan RS Downloader ,ovaj RS downloader je odlican za one koji nemaju Prem. Account kod rapidshare sta znaci da mgu da skidaju snjim i bez da uplate Account
![]() ![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
jdownloader |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|