|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Stvarno ne radi na Pa80 !!!!
![]() Eto, sad sam probo i neide. Ne mogu vjerovat. Pa kako sam to onda ja pobrko lončiće. Sad se ne mogu sjetit na koju foru sam to jednom pokrenuo na KORG-u Pa, il je možda bio neki stariji KORG il drugi aranžer. Ispričavam se na dezinformaciji !!! Ajd probajte druge modele s tim štosem, pa da znamo i odgonetnemo na kojma radi, a na kojima ne ![]() Probat ću tokom dana se prisjetit i sprokljuvit na koji način sam preko kotačića mjenjo vrijednost na transpozeru. Siguran sam 99 % da ide.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ne ne ide ajde serife ne sikiraj se sad zbog toga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Tomy
A nemoj mi reci da cujes "na slepo" razliku da li pesma ide iz C ili C# ?!? Ili, npr, ide pesma na radiju i mozes da kazes tacno iz kog je tonaliteta?
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
zasto ne bi cuo?? pa kad covjek ima apsolutni sluh, moze cuti i kad muha leti da kaze koji je ton, i kad cuje avion, i sirenu od auta...SVE!!! jedina mana je to sto ti sve smeta, jer cujes sve moguce sumove i neartikulisane zvukove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ Tomy
Reci nam u koji ton prdis? ![]() ![]() ![]() Ja sam duboki negde F0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Buraz ova ti je dobra...Duboki F...
Vala dako može da razlikuje visinu z apolatona ili na pamet dazvekne intonaciju--PROSTO SUMNJAM!!! jedino ak oje kakav maestro ili dirigentsa stažom od 30 godina koji samo u glavi sluša tonove i note a ovako---Fenomen...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Poznajem osobno jednog skolovanog klavijaturistu ( akademiju je zavrsio ) i svira kod nas u Rijeci po narodnjackim klubovima, inace je rodom iz B.Luke. ako se netko kretao ovim podrucjima vjerojatno je onda cuo za njega, vecina ga zna kao BABAC. Iako nisam u to prije vjerovao sa njim sam se uvjerio, covjek ima taj apsolutni sluh, sviras notu, on ti kaze sta si svirao ( bilo koja boja, oktava..) ma sve sam probao..pjesma svira on zna bez da takne kljavu od kud je..al uglavnom kako i sam kaze, njegov zivot ja samo i samo muzika i to je postigao nakon dooosta treniranja uha i odradjenih svirki.
![]() |
#8 | ||
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Citat:
Sad me već malo zezate?? HAHAHAHA Mada je i to moguće otkriti, ali tako daleko nisam išao. Meni ne hodaju po glavi takve ideje! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
@kreso
I ja sam se zajebavao sa pticama i ljudskim govorom, dok sam bio u muzichkoj. Price ne pevaju samo chetvrt tonove i sl., nego ih vecina pravi neki portamento( imaju ga ptice, a nema pa80 ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
I ti imaš apsolutni sluh?? Ako imaš svaka i tebi čast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koristite, transpozer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|