|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() P.S: VINGULA...meni je u kafani X a kući G...stigla prinova...:-) |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ja sam skontao sta coveku treba i opet ti ja kazem bolje ti je da imas Pa1xPro i jos jedan vrhunski workstation nego Pa2xPro pa nek prica ko sta hoce!S tim sto za 1000e doplate ne mozes uzeti X6 ili M3!Ja imam Pa1 i uzimam za svirku jos jedan Roland X6 a za te pare koje cu da dam za njega mogu da doplatim i da uzmem Pa2 i jedan polovan triton Le
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (23.06.2008 u 09:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jedno uspoređenje-bez svađe molim...
Marco07 i Mykeli su vrhunski muzičari,i velemajstori za studio...koliko se sjećam obojica (za marca sam siguran100%),koriste možda svega 20MB (možda ne ni toliko) semplera u sinthu...E sad-momci prave čuda sa svojim instrumentima i stvarno zvuče do jaja,i dođe XONIX-niovajlija s 2 posta,i traži 1GB---Pa stani čovječe...Tyros2 koliko se sjećam ima 1GB pa svi govore o setovima do 60-70mb max...Sad kakve će on semplove da stavlja da mu treba 1GB to stvarno treba da se upita---Drug ako imaš 1GB rama to ne znači da je sinth bolji ili da brže radi (nije to ko kod kompjutera) već ćeš imati samo više memorije (za midije-hehe)...PA1X će da ti odradi poso i jedan dobar AKAI sempler,a ako ti trebaju ti efekti što ih je Nedim navodio-o,onda kupi sebi pa2x i to je to...Bez komplikacije,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa2X je naravno extra ali ako zelis externi rack za semplove onda naravno triton rack uzmi, to je vrh, ni taj pa2x mu ne moze blizu sto se zvuka tice, lepo pise na modulu HI MODULE/SAMPLER, u njemu semplovi zvuce extra, jeste naravno da on moze do 96MB memorije ali ako cemo ga iskoristit samo da vucemo iz njega boje za pratnju tj. ritmove meni dosta.. to je moj izbor! Aloha
![]()
![]() |
#16 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Stanite ljudi pa mi se ovde nismo razumeli!!!Niko nije rekao da je Pa2xPro los,ne valja i slicno,to je vrh masinerija!Covek je pitao sta da radi jer mu treba minimum 1Gb rama na koji moze da racuna u svakom momentu verovatno zbog lupova i slicnih stvari!Niko nije rekao Pa2 ovo a Pa1 ono,da to odma razjasnimo da ne bude bespotrebnih komentara!!!Svako je dao svoju preporuku i tacka da se ne kacimo sad oko bespotrebnih stvari a ja sam samo naveo primer da cu uzeti Roland X6 kao drugu klavijturu za soliranje zbog mnogo razloga i navecu neke!Ram Memorija moze da ide do neki 430Mb sto je i vise nego sto mi treba za moje potrebe(treba mi oko 200-250mb u vrh glave),ima fenomanalnu dirku,vrhunski zvuk i perverzija opcije,izradjen od kvalitetnog materjala i prelepo izgleda!Sa njim cu moci u potpunosti da zadovoljim svoje prohteve i da ne mislim na drugu klavijaturu bar 5-6 godina a i duze!E sad ne moze niko da mi utuvi u glavu da sa Pa2 ili bilo kojim aranzerom mogu da postignem to za moje potrebe kao sa Rolandom X6 i nema pravo niko da se ljuti na taj komentar koji sam dao jer imam nameru da X6 koristim prvenstveno za desnu ruku i da vezem midi sa Pa1xPro!Eto tako stvari stoje sto se mene tice
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (23.06.2008 u 16:16 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | oparnican (05.05.2010) |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kolege,samo da objasnim,na pocetku sam naveo da bi bio potpuno zadovoljan sa 512mb ram-a,to je sasvim dovoljno,bas kao sto Marko kaze za razne loopove+ neke kvalitetne semplove instrumenata.1 Gb sam vise naveo kao pitanje zato sto je ranije bilo price oko toga da postoji mogucnost prosirenja na pa2x-pro do 1gb.Od toga verovatno nece biti nista,mada se slazem da je i tih 256 Mb odlicno i dobar napredak u odnosu na 32 kod pa1x-pro.Sada moram otici da probam Fantoma ako Marko kazes da ima fenomenalnu dirku,to me bas interesuje,ne znam ljudi,po meni odlicnu dirku ima TRITON STUDIO,Korg Oasys-za mene vrh-probao,vrh mu je i cena i mogucnosti ali to je totalno studijski Workstation pa kome se moze,moze. Rolanda nisam probao.posto je np polovan Fantom x6 ako ga uopste ima polovnog? Pozdrav svima....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja sam nasao brate jedan X6 polovan,kao nov za 1500e sredjen full za narodnjake bez torbe!Cena mu je 1600 ali za mene je 100e nize jer znam coveka kod koji ga prodaje!Uzecu ga 100 posto!!!Pazi ovako ako ti treba klavijatura za soliranje da ima dosta memorije i sto je najbitnije 100% veran sound uzmi ili X6,7,8 ili korg M3!ovo sto rte savetujem je isto ono kao sto bi ja uzeo za sebe,i M3 je isto vrh klavijatura ali sa obzirom da imam Pa1xPro uzimam jednog vrhunskog Rolanda
![]()
![]() |
#20 |
Kao kod kuće
|
![]()
Marko7 sta kazes na Fantom Xa njega sada moze da nadje 800-1000 eu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
izbor, pametan |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|