|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
Stanite ljudi pa mi se ovde nismo razumeli!!!Niko nije rekao da je Pa2xPro los,ne valja i slicno,to je vrh masinerija!Covek je pitao sta da radi jer mu treba minimum 1Gb rama na koji moze da racuna u svakom momentu verovatno zbog lupova i slicnih stvari!Niko nije rekao Pa2 ovo a Pa1 ono,da to odma razjasnimo da ne bude bespotrebnih komentara!!!Svako je dao svoju preporuku i tacka da se ne kacimo sad oko bespotrebnih stvari a ja sam samo naveo primer da cu uzeti Roland X6 kao drugu klavijturu za soliranje zbog mnogo razloga i navecu neke!Ram Memorija moze da ide do neki 430Mb sto je i vise nego sto mi treba za moje potrebe(treba mi oko 200-250mb u vrh glave),ima fenomanalnu dirku,vrhunski zvuk i perverzija opcije,izradjen od kvalitetnog materjala i prelepo izgleda!Sa njim cu moci u potpunosti da zadovoljim svoje prohteve i da ne mislim na drugu klavijaturu bar 5-6 godina a i duze!E sad ne moze niko da mi utuvi u glavu da sa Pa2 ili bilo kojim aranzerom mogu da postignem to za moje potrebe kao sa Rolandom X6 i nema pravo niko da se ljuti na taj komentar koji sam dao jer imam nameru da X6 koristim prvenstveno za desnu ruku i da vezem midi sa Pa1xPro!Eto tako stvari stoje sto se mene tice
A Rolandinjo sto se tice tvog komentara to je stvar ukusa,nikada ali ni pod tackom razno ne bih menjao Pa1xPro za G70 ali sve je to stvar ukusa
Marco Promijenjeno od Marco7 (23.06.2008 u 17:16 sati) |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Marco7 za ovaj koristan post: | oparnican (05.05.2010) |
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Kolege,samo da objasnim,na pocetku sam naveo da bi bio potpuno zadovoljan sa 512mb ram-a,to je sasvim dovoljno,bas kao sto Marko kaze za razne loopove+ neke kvalitetne semplove instrumenata.1 Gb sam vise naveo kao pitanje zato sto je ranije bilo price oko toga da postoji mogucnost prosirenja na pa2x-pro do 1gb.Od toga verovatno nece biti nista,mada se slazem da je i tih 256 Mb odlicno i dobar napredak u odnosu na 32 kod pa1x-pro.Sada moram otici da probam Fantoma ako Marko kazes da ima fenomenalnu dirku,to me bas interesuje,ne znam ljudi,po meni odlicnu dirku ima TRITON STUDIO,Korg Oasys-za mene vrh-probao,vrh mu je i cena i mogucnosti ali to je totalno studijski Workstation pa kome se moze,moze. Rolanda nisam probao.posto je np polovan Fantom x6 ako ga uopste ima polovnog? Pozdrav svima....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
|
Ja sam nasao brate jedan X6 polovan,kao nov za 1500e sredjen full za narodnjake bez torbe!Cena mu je 1600 ali za mene je 100e nize jer znam coveka kod koji ga prodaje!Uzecu ga 100 posto!!!Pazi ovako ako ti treba klavijatura za soliranje da ima dosta memorije i sto je najbitnije 100% veran sound uzmi ili X6,7,8 ili korg M3!ovo sto rte savetujem je isto ono kao sto bi ja uzeo za sebe,i M3 je isto vrh klavijatura ali sa obzirom da imam Pa1xPro uzimam jednog vrhunskog Rolanda
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
Marko7 sta kazes na Fantom Xa njega sada moze da nadje 800-1000 eu.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
|
@ marco7
molim te reci mi koliko kosta x6? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Interesuje me cijena tog sonic cell?
Korg4Life Promijenjeno od DjoleBn (08.07.2008 u 18:26 sati) Razlog: Sonic, ne sonar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
Roland X6 u Srbiji mozes naci za 1600e nov!Ja sam nasao u Austriji polovan u extra stanju za 1350e i covek me je kontaktirao jer sam dao oglas da ga trazim i stize mi oko 1. avgusta kad krene sa porodicom na more(taman da castim sebe za rodjendan) ali mislim da ce cena da mu ide malo dole posto se pojavila G serija!
|
|
|
#8 | |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Citat:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Stvarno kod kuće
|
Eto znaci jos 100 nize!Dobar je to workstation,extra dobar!!!!
|
|
|
#10 | |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Citat:
![]() P.S. javi mi se na PP ako ćeš novog Fantoma...da napravimo cenu... Promijenjeno od Vule (24.06.2008 u 02:35 sati) |
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| izbor, pametan |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|