|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Fajlasi su ti ljudi koji ne znaju da sviraju,foleri.To moze da radi i moja baba,samo joj pokazem gde se pustaju i zaustavljaju fajlovi.Mrzim fajlase zato sto ljudi misle i za one koji stvarno sviraju da pustaju da samo svira.Sve takve treba staviti pred zid i jedan dobar mitraljez bi lepo odradio.Drrrrrrrrrrrr.........
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je,-opusteno bre...
Svako nek' radi svoj posao... Zivela muzika !!!
#4 |
Banovan!
|
![]()
ZIVELAAAA
![]() pozdrav svim kolegama DOBRE VOLJE =) |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Za Sve Kolege Muzicare.
Alix Najko Je Moj Otac I Umro Je Prije Tri Godine A Pricao Mi Je Da Je Upoznao Jednog Divnog Djecka Koji Je I Dobro Svirao,samo Ja Tebe Nazalost Izgleda Nisam Upoznao. Lijepo Je To Da Si Napisao O Meni Da Sam Vrsni Muzicar I Pjevac Koji (sad Ja Kazem)pjeva Najmanje 2000 Pjesama Razlicitog Zanra I Odsvirao (odpratio) Skoro Cijelu Jugoslovensku Estradnu Elitu,ne Bih Znao Koliko Koncerata I Svadbi Za Ovih Minulih 30 Godina Ali Evo Sada I Dalje Uspjesno Sviram I Pjevam Sa Mojom Yamahom Istina Na Fajlove Ali Ja To Fala Bogu Znam Dobro Da Odradim.istina Vise Cijenim Orkestre Koji Sviraju U Zivo Ali Ko Hoce Vise Da Mi Plati Nekih 1500 Eura,naravno Ako Uzmemo U Obzir Da Ja Sam Uzimam Recimo Jednu Lijepu Cifru.tako Da Dajem Za Pravo Kolegama Muzicarima Sto Se Bune Protiv Fajlasa Ali Ja Se Ipak Osjecam Dusom Muzicar Jer I To Jesam Cijeli Moj Zivot.(sviram Harmoniku,gitaru , Bubnjeve Frulu I Blok Flautu Ali Ne Profesionalno.za Sve Ovo Je Kriv Yapanac Sto Nam Je Oduzeo Lyve Svirku.ja Se Raspisao Ajd Lijep Pozdrav Mojim Kolegama. |
![]() |
![]() |
#6 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Imaš pravo kolega al bundy, i ja se povlačim, jel ovo više nam smisla
Jedino me zanima koji će se TurboFolk-hit pjevati i svirati za otprilike 10-15 godina, i tko će ga se opće sjetiti. Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Hehehe,-Svirko u pravu si..
Ma,-da.. I ja sam se odavno povukao... Ovo ovako moze do sutra...
Favoriti |
Oznake |
fajlasista, uopste |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|