|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ko što ŠERIF KREŠO ima običaj reći---KEKSAŠI...To su jedni veliki primitivci koji nemaju čiste veze a muzikom i hoće da sjebu PRAVE muzičare...Dakle hoće da ispanu frajeri pred narodom,još su im i dnevnice ko kod pravih muzičara...I u suštini ko ih sluša?Slušaju ih jedino ljudi sa ŠUPLJIM glavama i gazde-smrdavci koji ne znaju da cjene ŽIVU muziku i za manje pare uzimaju te seratore Fajlaše...Još kad vidim fajlaša a ono kod njega vrhunski instrumenti...A čovek ne zna da zahvati jedan akord kako treba a kamoli da šta odsvira...Da skratimo...Fajlaši su jedne velike kakice u svijetu muzike,koji jednostavno glume neke face,a u glavi ni procenta talenta nit mozga za muziku...Sve ih #$%& iz one zadnje stvari na kojoj sjedimo a mislim da se mnogi pridružuju čestitkama...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cim cujem rec FAJLASI odmah se najezim!
Organski ih ne podnosim!!!!!!!! I slazem se sa markom,treba naruciti dve pesme i da pevaju prvo jednu strofu prve pesme,onda prvu strofu druge pesme,pa da vidimo kako ce se ovi "keksici" snaci?! I nije to uopste pregrubo!Pregubo je to sto rade oni nama! Sad svi koji rade sa aranzerima ispadne da radimo sa midi fajlovima. Ako ne znaju da sviraju nek' rade nesto drugo i neka se mane muzike.
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ko su fajlasi? Fajlasi su Babo, Dedo, Dajdza...
![]() Promijenjeno od Korgminator (15.05.2008 u 15:42 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
'Ajde i ja da se nadovezem...
Slazem se sa vama,al' treba pomenuti i 'live' svirku... Mi klavijaturisti smo mozda oduzeli posao neki bendovima... Tj. znaci,na suvaka... Npr. jedna harmonika,bubanj,gitara,itd... Neko je to sve spakovao u jedan instrument,i mi sad na tome sviramo,-a ovo sam rekao jer sam cuo da ti ljudi koji sviraju pricaju za nas klavijaturiste da smo im uzeli posao,-ovo je slicno kao sto pricamo o ljudima koji koriste fajlove... Neka ljudi,-svako neka radi sta hoce... Nek im je bog na pomoci... AJ' ziveli !!!
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
HAJRO---Kažeš da si bio bubnjar?
Inače poznavo sam svog dugogodišnjeg komšiju iz zbirnog centra VIČ koji je bio vrhunski bubjar i odličan pjevač..Njegov otac Najko-harmonikaš mi je bio ko rođenji djed...koja slučajnost da ima još kojih bubnjara Hajri...A što se tiče fajlova---Ovdje niko ne podnosi fajlaše,prosto zbog toga što kradu tezge PRAVIM muzičarima...I bez zamjere to ne leti direkt na tebe...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
to je do gazde koga ce uzeti a koga nece.... znam fajlasa sto uzimaju vise nego vrhunski sviraci i opet gazda hoce takve a ne muziku uzivo(da se svira na arangeru i solira) jer naprave bolji poso.... pa sad vi meni recite jeli onda dobar i los muzicar u kafani znaci isto??? a koriste takvu opremu jednostavno iz tog razloga jer moze vise fajlova stat u klavijaturu.nego npr u yamahu psr1000 tu idu na disketu i stane oko 20-ak fajlica ....Zatosam i preso na korga pa800 ![]()
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (15.05.2008 u 18:42 sati) Razlog: zaboravijo... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Dobru staru muziku nemozete svirati fajlovima jel na nishta ne lici po meni a ove novitete ne vidim kako mogu svirati dva muzicara kao nekad bez aranzera i da to izgleda lepo pa ljudi da vam bude jasno SVI STE VI FAJLASHI koji svirate aranzere neki manje neki vishe. Ja sam naprimer 1993 poceo da sebi pravim fajlove koje sam koristio samo za novitete naprimer svirali smo ja sa klavijaturom i jedan harmonikas i dopunjavali fajl sa zivom svirkom i raja bila odusevljena shta izlazi od samo dva coveka. To je samo u nedostatku ostalih clanova orkestra ili kad svirash sa ljudima koji ne prate novitete. Ja mislim da znate da je svaki ritam koji ste napravili ili nabavili obican midi fajl zato ko svira sa aranzerom a kaze da nije fajlash pravi greshku ako mrzi prave Midi ili Matrix fajlashe he he.
Promijenjeno od francuz (15.05.2008 u 18:56 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Downloads: 138
Uploads: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: roland e50&korg 01 wfd
![]() |
![]()
Ok stoji sve to...do negde se slazem s vama jer i ja koristim ritmove za svirku do nisam video ovog lika i mogucnosti tog midi file-a...probao sam pa ruku na srce pomucio sam se malo da sredim taj fajl i nekako punije zvuci od neke rumbe...konkretno radi se o "kafanskoj pevacici" na njoj sam experimentisao...a pazite sada ovo video sam klavijaturistu koji je pratio Zeljka Samardzica...na yamah-i tyros cini mi se...jer mislite da je "nabadao" akorde za pratnju...???!!!covek lepo na play...i dovidjenja...a ovamo ga je ovaj predstavio kao profi klavijaturistu...pa cak i kada sam kupio roland,fabricki ima midi file pesmu...hmmm...cimi mi se "amazing gospel" tako nesto znaju kolege...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Ohladite ljudi,svako ima svoju nafaku i niko nikome ne krade posao
![]() Nekad volim i cuti dobar SMF nego klavijaturistu koji samo brlja i pojma o zivotu nema,a takvih ima mnogo mnogo.. ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fajlasista, uopste |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|