|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 8
Uploads: 11
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja sviram za sebe i drustvo ako padne koja para opet dobro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nema vise svirki od srca svi radimo samo za lovu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Lagunabend,pa jel ima love?
Meni se cini da kako vreme odmice sve vise sviram iz ljubavi? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi kad se vec prihvatite posla,onda ga odradite kako treba,a ne mozete ga tako odraditi ako ne date dusu u svirci.Ja ne mogu "mehanicki"odraditi noc u restoranu nikako.Lova je tu samo dodatni stimulans za "inspiraciju".Znaci dobra lova+par blokova od 50-tak minuta+muzika koju volis,pa ko ne bi uzivao u muzici(jos da je naci cesce ovakog posla).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
@Vule
ima brate ali smesno,kako su nekad muzicari ziveli ovo je zajebancija |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Ja sam dvanaest godina svirao gitaru u bendu i zaista sam uzivao u svirkama i druzenju sa kolegama muzicarima... U zadnje vrijeme sam nazalost bio primoran da pocnem da sviram klavijaturu , da radim sam i tako je vec cetiri godine. Veoma je monotono za jednog muzicara da sve sam radi i solaze i harmonije i gitare i terce i......... U ovim okolnostima mnogo vise se zaradi, ali vjerujte kad treba da se krene na svirku, stomak mi se prevrne
Dodato: Istina je da vecina nas muzicara ne voli taj repertoar koji sviramo, ustvari nije nase da razmisljamo, nego da ispunimo necije muzicke zelje i ocekivanja i da ih zabavimo.i ja kod kuce za sebe sviram repertoar za svoju dusu, to su pjesme koje skoro nikad nisam odsvirao na svirkama Promijenjeno od ELKO (13.01.2011 u 10:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Posle smo mi krivi klavijaturisti sto zbog arranzera bubanjari,bassisti,...ostali bez posla...vidi ti njega ovaj od gitare otiso u klavijature...ko je sad kriv ??!!!
SALIM SE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
srca, svirate |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|