|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  31.12.2017, 11:00 | #1 | 
| Vredan član društva |   

E pa to sam i skinuo to sa 5 fajlova sporu verziju ali kad otpakujem nema tih 5 fajlova ima samo jedan ušao sam na You tube gledam kod njih ima tih 5 fajlova ali kod mene nema ako neko može to sa skine i da mi poshalje bio bi vrlo zahvalan  Sent from my SM-A520F using Tapatalk | 
|   |   | 
|  31.12.2017, 14:34 | #2 | 
| Super-Moderator Registrovan/a dana: 15.04.2008 Mjesto: Zagreb 
				 Downloads: 344 Uploads: 22 Rekao HVALA: 52 

Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova

Instrumenti: Genos2  |   

Veliki je taj update, preko 2gb. Zato će ti ga teško biti poslati kao jednu datoteku. Nisi dobro raspakirao ovih 5 fajlova koje si skinuo i zato imaš problem. Kada skineš svih 5 datoteka s korgovog weba, trebaš ih raspakirati. (slika01) Te datoteke prebaci na USB stick u jednu mapu, moraju svih pet biti u istoj mapi. Tada pokreni proceduru updatea kako je opisano u manualu. Pališ Korga i držiš INTRO 1, odradiš kalibarciju, staviš USB stick u Korga, pronađeš taj USB1, označiš prvi fajl, odaberes Select, klikneš na Format&Reset, i na kraju OK. | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |