![]() |
Korg Pa4 Update problem..
Juče sam kupio nov Pa4 i sad sam hteo da uradim update skinem sa sajta prvo 2.0 ubacim u klavijaturu krene da ga proverava i to tako proverava 30min. I ja je ugasio. Jel zna neko šta je problem
Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
Procitao sam negdje u komentarima na youtube-u da su neki cekali i po sat ipo vremena dok se instalira... Zato se meni ne da novi os ni ubacivat, jos sam na starom os-u :D
I mislim da je to normalno da se ceka... Ipak je "poveca" datoteka za update u klavijaturu.. |
Kod mene nije još krenulo na update ostalo je na prvoj fazi gde proverava datoteku. Gledao sam na You tube. Ima jedan z Rumunije mislim da se zove Danijel andronescu on je izmerio ta prva faza traje oko 3min. A i on kako je skinuo sa neta imao više tih fajlova a ja imam samo jedan možda je to problem.
Sto se tice samog skida ja uodate imate dvije opcije
1 opcija da skinete cijeli fajl ako imate brzi intenrnet(tu vam najcesce zakoci oa nece da se skine) 2 opcija da skinete operativni sistem podjeljen u 5 fajlova za sporije internet konekcije sto preporucujem i ide brze. Samo instaliranje u klavijaturu poslijerasoakivanja traje duze nego sto se ranijedesavalo orilikom update zato sto je ovaj update dosao sa vecum oromjenama operativnig sistema. Neznam tacno koliko duze nisam mjerio ali znam da je poprilicno duze i da treba strpljivo cekati. |
E pa to sam i skinuo to sa 5 fajlova sporu verziju ali kad otpakujem nema tih 5 fajlova ima samo jedan ušao sam na You tube gledam kod njih ima tih 5 fajlova ali kod mene nema ako neko može to sa skine i da mi poshalje bio bi vrlo zahvalan
2 Privitaka
Veliki je taj update, preko 2gb. Zato će ti ga teško biti poslati kao jednu datoteku.
Nisi dobro raspakirao ovih 5 fajlova koje si skinuo i zato imaš problem. Kada skineš svih 5 datoteka s korgovog weba, trebaš ih raspakirati. (slika01) Te datoteke prebaci na USB stick u jednu mapu, moraju svih pet biti u istoj mapi. Tada pokreni proceduru updatea kako je opisano u manualu. Pališ Korga i držiš INTRO 1, odradiš kalibarciju, staviš USB stick u Korga, pronađeš taj USB1, označiš prvi fajl, odaberes Select, klikneš na Format&Reset, i na kraju OK. |
Znači ja moram da skinem svih 5 pojedinačno ja sam mislio da on to sam skida zato sam ja imao problem. Kod mene traži UPD. Hvala puno [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
1 Privitaka
Da, ti skini svih 5 upd, i onda napravi isto kao što sam opisao.
Što se tiče jedne velike datoteke, meni se skida dobrom brzinom. Ali čim s istog Korgovog weba pokrenenm skidanje druge velike datoteke, odmah brzina rapidno pada. Očito im je server malo u komi. |
He he he Srdjane
Pa ako pise da je podjeljen u pet fajlova valjda to znaci da i skines pet fajlova. Dobro je da si to rijesio . Ziv ti bio i eto sad ce to raditi. Pozdrav |
Problem je bio što sam mislio da sam povlači tih pet. Uradio sam update hvala svima na pomoć
Sent from my SM-A520F using Tapatalk Dodato: Nisam hteo da otvaram novu temu da ne gomilam, jmam problem sa Lowerom pre sam imao na odredjenim bojama neki pad negde klavir negde strings. Sad mi nista od toga nije povuklo iz seta a kad postavim na toj boji pad on ga sacuva ali kad na drugoj postavim klavir on promeni Pad na drugoj boji i na njoj posle imam klavir kako ja to da uradim da na nekim bojama postavim na lower sta ja zelim Sent from my SM-A520F using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org