|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
eh ovako, napravim aranzman (sviram pa50)... npr. pjesma "niko i neko"...i strofa mi je na prvoj varijaciji... pjesma ide iz f-molla. i ide taj f-moll, i u trecem taktu, iako se harmonija ne mijenja, bass svira ton c... to ne kontam, zasto to? i u drugim pjesmama isto...ako duze vremena ide isti akord, bass uvijek nakon nekog vremena, recimo nakon 2 takta, pocne svirat neki lijevi ton, najcesce dominantu (peti ton u skali, za one koji ne znaju) ...ako neko zna, molim vas recite kako to da popravim...znam da to mogu na klavijaturi popravit tako sto cu izbrisat taj bass i odsvirat po svom kako treba... ali moze li se to u styleworksu popravit??? hvala vam puno!!! pozdrav
E sad je stvarno dosta !!! Pročitaj pravilnik sitea. Članak 7. !!! Ban na 3 dana Promijenjeno od kreso (16.11.2007 u 13:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a jesi li pravio u stylworku..ako jesi onda mozes popravit.....ili ukucaj bass novi
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
da, radio sam u styleworksu, a kako mogu popraviti???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa jednostavno izbacis tu notu c iz basa,,,
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi.pa što je vama.zašto ste napravili ovaj forum ako ljudima nećete pomagat.ja sam ovakav isti sajt imo i niko ama baš niko se nije tako ljutio.ljudi su me pitali i ja sam odgovarao.novi sam ovdje ali već vidim što se događa.
nemojte zamjerit ali tako vam je P.S: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
čovjek je samo tražio pomoč u SW,nije žico da mu neko pošalje SW.
![]()
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
@mariokozaric????
@harisfaz???? Tema je od prosle godine!!! P.S: ![]()
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Takodje, obratite baznju na chlan pravilnika zbog kog je dobio ban...
![]() Kako je tema iz vremena kada smo DEBELO pooshtrili kriterijume, mislim da je sve jasno... ![]() Kome nije, na chitanje pravilnika dok ne bude kasno! ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
styleworksa, vezi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|