![]() |
u vezi styleworksa
eh ovako, napravim aranzman (sviram pa50)... npr. pjesma "niko i neko"...i strofa mi je na prvoj varijaciji... pjesma ide iz f-molla. i ide taj f-moll, i u trecem taktu, iako se harmonija ne mijenja, bass svira ton c... to ne kontam, zasto to? i u drugim pjesmama isto...ako duze vremena ide isti akord, bass uvijek nakon nekog vremena, recimo nakon 2 takta, pocne svirat neki lijevi ton, najcesce dominantu (peti ton u skali, za one koji ne znaju) ...ako neko zna, molim vas recite kako to da popravim...znam da to mogu na klavijaturi popravit tako sto cu izbrisat taj bass i odsvirat po svom kako treba... ali moze li se to u styleworksu popravit??? hvala vam puno!!! pozdrav
E sad je stvarno dosta !!! Pročitaj pravilnik sitea. Članak 7. !!! Ban na 3 dana |
a jesi li pravio u stylworku..ako jesi onda mozes popravit.....ili ukucaj bass novi
|
da, radio sam u styleworksu, a kako mogu popraviti???
|
pa jednostavno izbacis tu notu c iz basa,,,
|
style works
ljudi.pa što je vama.zašto ste napravili ovaj forum ako ljudima nećete pomagat.ja sam ovakav isti sajt imo i niko ama baš niko se nije tako ljutio.ljudi su me pitali i ja sam odgovarao.novi sam ovdje ali već vidim što se događa.
nemojte zamjerit ali tako vam je P.S: :mad: |
čovjek je samo tražio pomoč u SW,nije žico da mu neko pošalje SW. :(
|
@mariokozaric????
@harisfaz???? Tema je od prosle godine!!! P.S::mad: |
Takodje, obratite baznju na chlan pravilnika zbog kog je dobio ban... ;)
Kako je tema iz vremena kada smo DEBELO pooshtrili kriterijume, mislim da je sve jasno... ;) Kome nije, na chitanje pravilnika dok ne bude kasno! ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org