Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 02.01.2016, 12:02   #10
tihi05
Vredan član društva

tihi05's Avatar

Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
tihi05 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Imao sam PA600 i po meni vec BK5 je puno bolja klavijatura od PA600-krenuvsi od same tipke sto je presudno ljudima koji sviraju a ne pustaju samo MF.
Tvornicki samplovi rolanda su meni drazi nego na korgu i opcenito mi Rolanda bolje zvuci na razglas..pogotovo Bobane ovaj tvoj set u kombinaciji sa GW8.
Evo da EA7 moze prozvakat tvoj rad iz GW8 odmah bi ga kupio !! Ali ne moze i to je greska Rolanda - nekompaktibilnost unutar firme ?! Zato nisam ni sa BK sretan.
Da GW8 ima OTS meni bi to bio jedini potrebni aranzer-zahvaljujuci Bonanu !!
Roland ima zaista neku losu politiku izrade aranzera-dojam je da svakom nesto kljucnog fali ...ok reci ce netko za te i te novce itd ... evo ja ne trazim u klavijaturi vokoder ni toach ekran...trazim solidnu tipku..dobar zvuk i alate za obradu i manipulacijama sa istim. Kod EA7 mi se svidjaju toliki fizicki tasteri tj kontrole na radnoj ploci.
Bobane jel mozes Ti negdje doci u dodir i preslusat te dosnesti neki sud o EA7 ?!
tihi05 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije