|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.02.2008
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala na odgovoru. Moram jos malo da se raspitam sta to sve znaci kako da uradim jer bavim se muzikom nekoliko godina i sto se tice samog sviranja nema nikakvih problema, ali sad kada smo odlucili da pocnemo da sviramo po kaficima ovi tehnicki detalji oko povezivanja su mi prilicno strani. Hvala u svakom slucaju na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam se da izvinete oguzlo godinu dana da postignem slijedece...sve sto izlazi iz Korga ide na L i R , kompletna ritam sekcija i solo a na mikseti je sve na nuli. To mi je bio cilj i to sam i uspio, E sad kako se to kome svidja nemam pojma ali to je sound koji ubija i puni razglas. Barem se izvrsno pokazalo na ovom mom Behringeru koji je ipak low klasa razglasa a ne mogu ni da zamislim kako bi zvucalo na nekom extra razglasu...I kada bi odvojio na ostale izlaze opet nebi dobio nista jer na misketi se stvarno nema nista ni dodati ni oduzeti. Onako kako zvuci na demo koje je u download tako zvuci i Live---Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
a one chinch nemoj koristit posto nema nikakvog efekta i nemas kontrole na mixeti preko klavijature. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio al bundy za ovaj koristan post: | ponedeljak (10.03.2009) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobar, dobiti, kako, razglasu, ton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|