|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ufff... odslušao sam prvih sat vremena ... nisam siguran da ću stići do kraja
![]() Ova (anti)prezentacija instrumenta je pokazala da 1. dobar svirač nije nužno dobar demonstrator 2. ne trebaš biti svirač niti pjevač, samo prosječan DJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@casper
Nasumicno sam prebacio na 4.50 i posle 8 sekundi sam izasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Definitivno se radi o dugoj i nezanimljivoj prezentaciji.
Čuđenje "vrhunkog producenta" da uopće postoje takvi instrumenti i njegova svirka gdje se svakog trena čini da će pasti u nesvijest od uzbuđenja su toliko iritantni da je video negledljiv. DJ-man barem pokušava prikazati ćemu služi "roll-over slider", a da vjerojatno niti sam ne vidi upotrebnu vrijednost istoga. Ipak, on je ispunio svoj zadatak promovirajući firmu koja će sutra (možda) uvaliti pokoju matricu bez vokala ili vokal bez matrice ( ![]() Na sreću, na kraju upada simpatična dama ugodnog glasa koja ipak lagano popravlja cjelokupan dojam bez obzira na to što je jasno da promovira svoj novi materijal, a ne klavijaturu. Morao sam malo ... ![]() A sad se vratimo "pravom sadržaju" ove teme. Naišao sam na dva videa. Prvi će se vjerojatno svidjeti mikimiki-ju. Radi se o par Audio stylova iz Dance kategorije. I nešto sasvim suprotno od ovog prvog. Alpen Pack koji se prodaje u Yamaha soft, dostupno za Tyros5. (koga zanima, pogledajte cijeli njihov kanal) Mogu primjetiti da ima veoma malo komentara na sound Tyrosa5. Tranzit, što ti kažeš? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | mikimiki (25.11.2013) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Mjesto: Brezicani, Schwäbisch Hall
Godina: 37
Downloads: 231
Uploads: 11
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA1000 / VoiceLive
Interesi: Muzika, Film, Sport
![]() |
![]()
Za moj sluh t3, t4 i sad ova petica su izgledom 95% iste, a ni zvuk ne odmice puno.
Mogli su na ovoj petici dosta toga promjeniti ili izmjeniti bar sto se tice izgleda i funkcionalnosti, a zvuk, zvuk je vec od t2 mrak u tome nemam kritike.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|