Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 04.02.2008, 15:52   #29
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ Tranzit

Slušaj, ja i te kako dobro čitam sve vaše postove, i tvoje i Nedimove i Marcove i Alixove i Vaxterove ... ma svih vas ovdje.
I cilj mi je da se kvalitetno družimo i razmjenjujemo iskustva. Ali svađu ne odobravam.
I sad mi reci da nisam u pravu, a počelo je kipjeti oko vašim prepucavanja oko broja izlaza, studijske opreme i rada na njoj u vražju mater.
Shvati već jednom da je svađa oblik komunikacije i da se nitko još nije uspio posvađati sam sa sobom. A ovdje ste prepucavanja započeli vas troica. I nemoj me prozivati radi toga što vas mirim i pokušavam držati forum pod kontrolom i u redu. Nitko ne spominje tvoje argumente i da li si u pravu ili nisi. Ja sam na polju ove teme laik i neću se nešto pretjerano mješat, ali neću niti dozvolit da "pametni mnogo" omalovažavaju ostale članove zbog neznanja. Smijte se svojoj babi i govorite svom psu da nema pojma. No svaku temu razorite svojim pametnim argumentima. Dapače pametna riječ je dobrodošla, ali gledanje s visoka i "hvaljenje svojih konja" nije dobrodošlo. Pa imo ti argumenata za 5 kamionskih prikolica.
Ako želiš surađivati dobro došao. I na kraju svi ste uvrjeđeni kad vas se prozove. Svi imate argumente .
kreso je offline  

Favoriti

Oznake
namestanje, ritmova

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije