Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 02.10.2011, 17:11   #11
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
I... da ne bude zabune, pod rukom mi je i PA3X i Tyros 4 i Audya 5 i Wersi Pegasus, a u cosku, pod tankim slojem prasine, stoji i PA2X. Sve sam ih cuo i slusam, svi su oni "dobri"... ali samo "dobri", sem PA3X. On je "vrlo-dobar".
Pa ti Brate bar imas uslova da nam napravis neko "audio poredjenje" sprava kroz kratke snimke,ne znam zasto gubimo vreme na suvisnu pricu?

Pada mi jedna stvar na pamet...prica se tu o kojekakvim dodatim opcijama na klavijaturi i slazem se da je pa3 najsavrseniji sto je u skladu i sa godinom proizvodnje,medjutim to mnogim sviracima ne znaci nista,ljudi sviraju a ne bave se produkcijama u studiju i audio inzenjeringom i tu lezi zeka,a pa3 je namenjen prvenstveno sceni i svirci,sutra ce da odu u kafanu,cuju Cortana ili Kosmajca i neku farbicu od pre 20 godina i oduseve se i sutra traze taj sempl za pa3,imamo takvih primera ovde milion i ceo Maxx audio i more opcija spakovanih u 3000 eura pada u vodu...neki su ovde spremni da na osnovu toga sto su dali lovu,kupili spravu (bilo koju,ne mora da buda samo pa3) uzmu i poubijaju se za svoje tvrdnje da je to najbolja sprava,mnogo bolja od svih,da su sve ostale ovakvi i onakve i sve je to ok ali,fale konkretni primeri svega toga,o tome pricam od pocetka teme,dajte argument za tvrdnju da oni koji ne znaju nesto nauce,a toga nema,uglavnom stoje prazne price i svadja,totalno nepotrebno...

Ako smatrate da se preko audio snimka sprave bas nista ne cuje onda se uzdrzite i od praznih prica i komentara...ja ne mislim da snimak nije referentan,mozda nije 100% ali je dovoljno za osnovnu informaciju...

I jos jedna stvar koju citajuci temu moram da napisem...ne zanima me ko ce se naci prozvanima ali sve najljubaznije molim da se uzdrze od frustriranih izjava,izleta besa i optuzbi na racun ovog i onog...nismo tu da budemo ljubomorni i zavidni jedni na druge nego da se druzimo i pomazemo jedni drugima koliko mozemo...ko ne zeli da se druzi ne mora da nas posecuje,hvala
  Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije