|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
U pravu si Romario , to je ljubav sa plasticom kutijom sa vrlo subjektivnim misljenjem i pomalo nerealnim izjavama.
PS- ja volim slicice |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Samo da ne bude i sexa tu pa da nam se ne pojave za nekoliko godina i mali Ketroncici. Ljubav nije sala momci, pustite zajebanciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
OFF TOPIC!!!!
Momci batalite te vase ljubavi,sex,i koje sta jos,i vratite se na temu!!!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.10.2009
Downloads: 268
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se svima ako deluje subjektivno . ...i ovako ..i onako..i kao pezija i sta god.ali to je na zalost-realnost. I naravno na PRVOM mestu izvinjavam se administratoru jer nov sam ovde i nemam nameru nikog da vredjam. Ako se desi da sam pogresio nesto- trudicu se da se popravim. Samo sam zeleo da nekim svojim skromnim iskustvom pomognem.. kao i dobrim uploadom korisnih stvari. i naravno da sam ketron audiju vec svirao i jasno uocio razliku Naravno da se moj post odnosi direktno na ketron audiy-u. je jer zvuk ketron audije je nesto sto se nemoze izmeriti. I prosto privuklo me to sto malo ljudi poznaje audiyu. i sto covek prica s pravom. i sto ga malo ko kapira. I zato sto sprava odskace sto klasa iznad konkurencije
i hehehehehe rodice se ketroncici.. U tom je valjda poenta muzickog zivota ![]() Veliki pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nisam moderator,ali sam promjenio dosta klavijatura i brandova(mislim na aranžere),naravno,probao sam i Audya-u...
miretalija,u vašem postu ne postoji ni jedno opipljivo poređenje,ni jedan argument...Ispade da mi,ostale kolege(od kojih neki imaju i zavidno studijsko iskustvo) ne čujemo dobro..Ja i dalje iz te,bezobrazno skupe klavijature,nisam čuo ništa kvalitetniji sound nego kod Tyrosa 2,3,4..,ili Korga PA 2 X,PA 3 X,ili GEM WK 8(koji je više od deceniju stariji model) itd....Ketron Audya se može napraviti da zvuči extra,kao i aparati koje sam naveo,ali kvalitet izrade,preglednost i operativnost su daleko iza navedenih klavijatura..Poštujem svačiji ukus i mišljenje,ali potkrijepljeno argumentima..Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Eejjj ljudi sta ima novo ,nemam bas puno vremena za forum ali evo sad citam pa malo da se ukljucim . Pitam se sta je ovde skupo AUDYA , Turos ili pa3 ? Ja koliko znam ovde su cene veoma slicne ne razumem sta je bezobrazno skupo ??? Pa koliko je turos4 ili pa 3 a sta pro tom daju NOVO sto vec nije izsvirano na predhodnim turos 1,2,3,4,5,6,7,8 ili pa 1,2,3,4,5,6,7,itd sve jedno koji je broj sad ce za koji mesec da izadje opet novi korg pa opet novi pa yamaha isto, nema kraja a sve isti koncept samo druga plastika . Moramo da priznamo ma koliko to bilo tesko da je AUDYA otisla u potpuno drugom pravcu gde druge firme jos uvek i verovatno nikada nece krenuti . U realnom vremenu koristiti real gitare live basove pa jos audio loopovi e to je MNOGO VELIKA I BITNA RAZLIKA KOJU NEKO OVDE HOCE ILI NECE DA PRIZNA . Ovo sve je toliko ocigledno DA POSTAJE TOLIKO SMESNO CITATI POJEDINE KOMENTARE . Sve Vam govori koliko je u zadnje vreme AUDYA pocela da se prodaje onda kolege je sredjuju sada vec ima puno toga ali LIVE sto je mnogo VAZNO JER NA ZALOST DRUGE FIRME NI U BUDUCNOSTI ne planiraju da probaju a kamoli da naprave za nas muzicare sint koji ZVUCI BRATE KAO BAND ali DOBAR BAND !!!!
E to hocu to mi treba da me vuce da je sviram da me bubanj ponese ejjjj ljudi PA TO JE MUZIKA MI SVIRAMO pa bavimo se malo svirkom dobrom a ne razmenjivanjem istih ritmova setova sa STARIH KLAVIJATURA NA NOVE i tako u nedogled . Pozdrav za sve odoh da vezbam .... ![]() ![]() Dodato: BRAVO , svaka cast ,ovde malo ko razume ustvari prednosti AUDYa bas zato sto nismo optereceni ram memoriom vec imamo hd od 80gb podataka ,loopova koje mozemo imati u svakom trenutku u realnom vremenu . Svaka cast veoma objektivno posmatras . Dodato: Bravo kolega Vi ste retki ovde koji objektivno komentarise . Ovde malo kolega zna uopste sta je prednost AUDYe i koliko je samo vazno i kolike mogucnosti otvara tih 80gb dostupnih u svakom momentu bilo da su audio loopovi , live gitare basovi itd... to je skroz drugi koncept gde druge firme ne mogu da se porede . pozzz svima Promijenjeno od savobond79 (01.07.2011 u 04:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2005
Downloads: 178
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozzz svim forumasima, retko dajem komentare ali ova tema me bas tera da to uradim...
![]() Zvuci Ketron opasno, nema sta, probao ga ja pre dve nedelje ALI.... Svako od nas ima neku svoju filozofiju zvuka i filozofiju kako treba klavijatura da zvuci. Moja filozofija je da svaki ritam treba da zvuci ujednaceno, tonski slicno ako ne i isto... Pricamo o tome da aranzer zvuci kao bend... pa kako??? Svaki fabricki ritam kod Ketrona vuce drugi set bubnja sto znaci drugi bas bubanj, drugi dobos, druge cinele... Ja nisam primetio da bubnjari nose po nekoliko setova bubnja na svirci... Ti Ketronovi ritmovi koji opet kazem ZVUCE OPASNO su po meni za neke ozbiljnije aranzerske svirke dosta neupotrebljivi bas zbog toga sto su neujednaceni, ne mogu da se edituju.... Ni ti lupovi o kojima sad svi pricaju nisu vise bauk ni za Korga a ni za Yamahu, sve to radi i na tim klavijaturama cak mozda i tonski bolje nego na Ketronu... Kad je vec Audya bazirana na lupovima zasto ritam kad se malo vise uspori uradi transpoze i to za minus 5,6 sigurno??? Deluje mi kao da je sama klavijatura nedovrsena, lepa je ideja ali to sve treba da funkcionise kako treba i da zvuci i da ti sam imas mogucnost da sve to odradis i sredis po svom ukusu... Jos nesto... Hard disk od 80giga... To je ekstra ali zasto su svi lupovi stavljeni na hard... Sednes na avion i rikne hard, sto se cesto desava, sta onda...?? Fabricke boje su joj dosta tanke u odnosu na druge kod nas dostupne aranzere... Za te pare su morali to bolje da odrade... Sama izdara klavijature me nije odusevila, mali tasteri, dosta natrpani, blizu jedan drugog... Fabricki bubanj koji su oni dali je smesan posle njenih lupova, i tu su trebali malo vise da se potrude... Bas dobar, gitare u aranzeru odlicne... Ne znam koliko cete se sloziti sa mnom vezano za sve ovo, mislim da gledam na stvari vrlo objektivno... Mozda ce kod sledece Audye dosta toga da dovrse posto po meni ova prica sa Aydia 5 je nedovrsena prica.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama po cemu odskace tih citavih 100 klasa od konkurencije.. eeejjjj 100 klasa... i koje konkurencije ? Budi konkretan. Evo opet da ponovim, negdje sam to vec napisao, a moze biti bas u ovoj temi. Pored mene su sva tri vrhunska aranzera a medju njima i Audya. Nista ona ne daje vise no ostala dva samo sto vise kosta i to bez ikakvog razloga. Mehanicka obrada joj je ispod profesionalnog nivoa a sound tu i tamo pristojan ali u prosjeku nista sto bi me zapanjilo (stavilo me na panj). Mnogo price ni oko cega. Takav aranzer koji ti opisujes u jednom tvom postu ce vjerovatno da se pojavi za desetak godina. Razumijem ja tvoje zelje ama one ti sigurno nisu u toj mjeri ostvarene Audyom... jer kad je covjek zaljubljen svasta mu se prividja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.10.2009
Downloads: 268
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ali zar nije dovoljan argument ovo sto je covek odsvirao postavio a niko nije postavio nijedan snimak da nas razuveri. Sve neka prica....
Dodato: ..al u pravu si drugar ... priznajem... preterao sam ...nije 100 klasa. al samo milimetar ![]() Promijenjeno od miretalija (25.05.2011 u 01:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sve neka price... bi se najprije moglo odnositi na tebe a sto se tice tih snimaka, sta tu ima toliko dobro da bi bilo dovoljno kao argument za tvoje tvrdnje. To sto se cuje sa Audye nije nista spektakularno i svaki od vodecih aranzera ce to isto tako ako ne i bolje da odradi. To ti malo, ili malo vise, pristrasno posmatras pa donosis ishitrene i neosnovane zakljucke. Loptu na zemlju i sve ce biti u redu. Poznajemo mi ovdje i Ketrona i Korga i Rolanda i Yamahu i nista nas zacuditi ne moze izuzev ako proleti po koja krava forumom pa nas malo iznenadi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|