|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Postovanje!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Super je snimak,a i meni se cini da je malo efekat mutan ili si trebao malo i ekvilajzerom izostriti vokal inace pravo dobro,mada evo moja cerka koja ima 15 godina kaze da ova pjevacica ne zna da izgovara rijeci kako treba na engleskom hahaha..Dijete slusa bas to.Meni je super.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
Podešavanje efekta za mic. MIXING CONSOLE > EFFECT > u liniji REVERB smanji vrijednost na 0, ne treba ti generalni reverb na mikrofonu jer samo stvara "zabunu" > TYPE (F) > u koloni BLOCK se spusti do DSP7 > PART namjesti na MIC > CATEGORY odaberi REVERB, a pod TYPE odaberi koji ti se najviše sviđa > da ga dodatno prilagodiš vlastitom ukusu pritisni PARAMETAR (F) > pored podešavanja vremena, dužine, osjetljivosti, panorame imaš i HPF CUTOFF za niske frekvencije i LPF CUTOFF za visoke frekvencije, tu malo obojaj i istakni ono što ti nedostaje, SAVE (I) za pohranu vlastitog podešavanja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Fino,a i lijepo zvući taj tyros,sve najbolje i u daljem radu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|