|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
@gagan: pa naravno da je pravio boje,ali samo nacinom na koji sam ukratko objasnio. Roland aranzeri nemaju USER banku za boje i tu nema mnogo price...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
e hvala vam sto ste mi objasnili... ne poznajem jos dobro sajzera tek sam ga uzo pa polako otkrivam neke novoste...
e sad da ve drugo pitam... moze li se pravit TERCE na ovog sajzera i ako je moguce objasnjavanje molim vas ![]() P.S koliko postova treba da napravim na forumu da bih mogao oploadirati i downloadirati ritmove??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Na G1000-EM2000 je moguce napraviti terce,na G800 mislim da ne moze.
Treba ti 25+ postova . Drugarski ti kazem da prvo procitas ovo http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14749 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne mogu terce na G 800 da se prave. Ima on funkciju melody inteligence ali nije to to, barem po meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Da nebi skretali sa teme i sirili dezinformacije........Terce nemogu da se urade,jer to nije nije predvidjeno OS-om tih klavijatura!
Ali.......Pametni ljudi se dosetili kako da se naprave terce! Terce na G600/800/1000/EM2000 se rade pomocu midi kabla i znanja podesavanja midi seta! @alleksandar Za sve durge informacije koje nisu vezane za temu mozete potraziti OVDE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Izvini Milance,ali terce mogu da se rade na G-1000-EM2000 bez ikakvog midi kabla i midi seta. Juce sam uploadovao moj set za EM2000 . Ko ima G1000-EM2000 nek ucita performans pa neka pogleda,ima i priodnih i harmonskih terci. Da mogu da nabavim neku od pomenutih klavijatura da se podsetim tacno bi objasnio proces pravljenja istih. Kroz maglu se secam da se prave na foru rastimavanja uppera 3,ali nisam siguran,opet kazem morao bih da pogledam,to sam radio pre 5 godina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Pogledaj pa javi!!!!
|
![]() |
![]() |