|
![]() |
#11 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]() Citat:
Naravno da ja to ne mogu da uradim jer niti sam strucnjak za to niti kupujem potrebne komponente u hiljadama (da ne kazem milionima) komada pa da ih dobijam gotovo dzabe! Samo, imajte u vidu da ono sto mi cujemo iz klavijatura su uradili pojedinci koji su dobili neki honorar (veci ili manji, zavisi do pojedinca) i to fabriku ne kosta skoro pa nista u poredjenju sa ukupnim plasmanom instrumenata, pogotovo imajuci u vidu da se jedne te iste boje, ritmovi i sve ostalo nalazi u svim modelima odredjenog proizvodjaca samo sto je na jeftinijim modelima dato manje toga nego na skupljim klavijaturama. Recimo, za Yamahu se za novije aranzere pojavio Balkan Pack koji sadrzi boje i ritmove namenjena za balkansko trziste. Da li mislite da su ih uradili japanski strucnjaci, seli vredni japancici u studio i skidali nase zujalice, neparne ritmove i ostalo sto nam je potrebno pa napravili Balkan Pack?! Nece biti, vec su nasi ljudi uradili to i za to su dobili neku nadoknadu a Yamaha na konto toga prodaje svoje modele "specijalno pravljene za Balkan"! ![]() `Ajmo dalje sa Pa600, nema potrebe vise da gnjavimo sa cenama! |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|