Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 18.01.2012, 12:48   #11
mojkarma
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 14.04.2009
Mjesto: Varaždin, HR
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G8 + ARX03 BRASS
Interesi: glazba, paragliding
mojkarma befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Poštovani tranzit,
nije da to mene osobno pogađa, imam po potrebi debelu kožu a i nisam malo dijete, ali ja bih volio kad bi ti malo poradio na načinu na koji komuniciraš s ostalim članovima ovdje na forumu. Možeš tako razgovarati sa svojim ukućanima i onima koji te poznanju i eventualno takvoga podnose, ali ovdje na forumu nismo zato da bismo na takvoj razini razgovarali. Tu smo da pomognemo, da raspravimo, iznesemo svoje mišljenje, sučelimo svoje mišljenje. Ali ne na način da onog drugog diskvalificiramo niskim udarcima.
A to se odnosi i na to da ne procjenjuješ trošim li ja "vaše", "naše" vrijeme.

To što ti nisi u stanju čitati dokumentaciju svoje klavijature i razumijeti što znači dodatak -L ili -R uz ime multisempla, to nije moj problem. A to što imaš Kronos pred sobom nije nikakav argument. Kronos pred sobom može imati i moja 80godišnja baba ako je voljna svoju penziju utrošiti na Kronos. Pa to ne znači da može tvrditi kako je "skoro sav sempl kontent stereo".
Ja sam pogledao popis semplova za ROM banku na 185. stranici. I od 1504 multisemplova, pobrojao sam ih 24. To ti je matematički izraženo 1,6%. Toliko o

A ti sad dalje lupetaj o sijalici i toploj vodi i dokazuj svoj ego.
mojkarma je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio mojkarma za ovaj koristan post:
gega (20.01.2012)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije