|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
citam ove komentare i prolaze mi kroz glavu sve zajebancije u zivotu sto sam propustio zbog jebene svirke jebenih para koje stekas za te iste insrtumente bez kojih nemozes da zivis ako se ozbiljno bavis svirkom...i najgore od svega je i pored tog saznanja da ono sto propustis nece ti se vratiti ti opet izaberes svirku,instument...coveka naljuti sto ni ove godine nije otisao na more sa rajom,sto nije isao na zimovalje sa 15 ljudi u bungalovu,s trebom u Veneciju na 3 dana(vise nebih ni izdrzao)
![]() Na srecu nije toliko crno kao sto izgleda...pokupi se i na svirci svasta,treba,zena...radi se i na moru po 3-4 mijeseca nafata se poljakinja,slovakinja...ima se i tih para... al bar meni tesko padaju propustene svari u zivotu...takav sam! znaci,kupis li sint...pocni da se navikavas na propustene zajebancije u zivotu...pospanu voznju po noci ![]()
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|