Pink Floyd
Noćas sam gledao emisiju zove se "7 razdoblja rock'a" u njoj su pretsavljali razne prekretnice koje su se dešavale u rock muzici 50-ih 60-ih i 70-ih. Kao najveći pokretač svih promena je Pink Floyd koji inače po meni mada možda subjektivno ali ne verujem je bend koji je dostigo savršenstvo u svom zanatu....... i po meni ide prvo Pink Floyd pa jedno 20 mesta prazno pa svi ostali, no nema veze. Ono što sam hteo da pitam je sledeće, prikazali su koncert koji je bio izveden samo četiri puta zbog nenormalne cene cele predstave, a na koncertu su "ludaci" u toku cele prve polovine gradili zid preko cele bine i tako se u određenom momentu "ogradili" od publike da bi druga polovina koncerta bio spektakl sa raznim već prepoznatljvim za Floyde efektima i animacijama koje su se prikazivale na zidu i na kraju vrhunc kraj koncerta gde ruše ceo zid.... e sad pošto su u emisiji prikazali dosta inserata sa jednog od tih koncerata pretpostavljam da postoji negde i ceo snimak a mene interesuje zna li neko gde da se nađe to i ima li ko....
pozzzzzzzzzz
KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
|