Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 03.01.2016, 20:57   #9
brankocustom
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 14.10.2009
Downloads: 3
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: pa2xpro, e96,gw8,Tyros3
brankocustom befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pitao sam pre nekog vremena u ovoj temi: kako se na E-A7 prave ritmovi pomocu racunara? Dakle, zelim kao i do sada da uradim ceo ritam u Cubase-u, da ga ucitam u klavijaturu, uradim sitne dorade i da sviram. Samo neznam kako se konvertuje SMF u .stl za ovu klavijaturu? Dakle ima li neki konverter na racunaru ili midi import u stylecreator na klavijaturi? molim one koji znaju da mi pomognu.
Inace cini mi se da mnogi od nas propustaju jednu bitnu stvar, a to je da procitaju MANUAL. Evo ja sam procitao, i stvarno je mnogo toga lepo objasnjeno, da nekazem 99%...i cini mi se da je sjajna klavijatura. Samo nema odgovora na ovo moje pitanje i to me malo iritira, zasto su to precutali?
Jedino ako odgovor nije krajnje jednostavan, a to je da se koristi Styleconverter 3.00, jedini koji ima na Rolandovom sajtu, i koji ima isti broj delova ritma kao i E-A7....ali kako to znati dok se nejavi neko ko bi to probao pa da potvrdi, jer u manualu ni traga o ovakvim informacijama.
brankocustom je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:45

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije