|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Hvala Vam na komentarima za GW8 a i za T2.
Jos nisam donjeo 100% odluku šta će biti, ali pročitajući detaljno Vaše komentare, komentare u privatnim porukama, te po forumu mišljenja korisnika i jedne i druge sprave, težim sada više ka T2! Ono što nije realno u ovom postu jeste, poređenje te dvije klavijature, jer ipak T2 kao nov je bio znatno skuplji nego što je bio nov GW8, a isto tako i polovna sprava nije u istom rangu. Cilj mi je više bio da saznam, jel to stvarno dobijam puno više ako sačekam i kupim T2 ili se radi o nijansama. Interesantne su isto izjave bivših vlasnika GW8 (pretežno je bilo prebacivanje na drugi model ili brand, zbog teškog sređivanja klavijature i manjka materijala). Pogotov onih, koji su koristili KORG Pa seriju, pa je tu znatno olakšano upravljanje nego na GW8. Dok Kod Tyros-a 2, većinom prelaz je bio žele malo promjenu, noviju klavijaturu, a ne jer im Tyros 2 nije radio posao, zbog manjka materijala ili otežanog sređivanja iste. Volio bi da tema ostane otključana dok ne kupim GW8 ili T2, pa da mogu i svoje utiske o toj spravi da postujem. TAKO DA NEMA POTREBE dalje da pišete koji je bolji, detalji koji su me interesovali sam dobio, HVALA ![]() BTW. nakon što kupim, zbog dilema koji bi mogli i drugi da imaju, navest ću zašto sam se odlučio za jedan od modela i koje su prednosti i mane iz mog ugla gledano. Nadam se samo da ću uspjeti isprobati uživo i jedan i drugi prije kupovine. Hvala još jednom ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|