Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 19.11.2009, 18:23   #9
Jaki
Veliki prijatelj sajta

Jaki's Avatar

Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
Jaki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Zahvaljujem se Marco7,jeftabg i dzvadzvaka kao i milanceshow na savjetima i nastojanju da mi pomognete.
Sto se tice tih Max kutija ja sam ih zaista dobio od jednog drugara koji je muzicar i cak je radio aranzman za par pjesama Pljevaljskim tamburasima na njihovom zadnjem cd-u.
Poklonu se u zube ne gleda,a ispalo je bas tako da ove kutije daju veoma cist i kvalitetan ton kako je covjek i rekao.
Kada su neki od vas svirali ja se nisam bio ni rodio i glupo bi bilo da sa nekim suceljavam misljenja oko bilo cega-mogu da postujem vas ,vase znanje i trazim evo kao sada savjet.
Ali ipak recimo Yamaha Dx11 je stara no i pored raznih tritona i cuda vidim da je mnogo ljudi koristi i meni samom se jako svidjaju njene boje,a posebno terce (bar one sto sam cuo). Tako da to sve moze i nemora da znaci.
Ja stvarno neznam kako izgledaju resetke na Centralnom zatvoru i nebih ni zelio da znam-ali eto Rolandinjos odnekud zna,a sad znam i ja.
Jaki je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije