|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima mala pomoć imam dynacord pm1000 ii i dvije kutije fbt max 6 4oma odlićno rad bezprjekorno e sad hoču uzeti još dvije kutije i slejv nisam baš ovo skontao s omovim zakonom na 4 i 8 oma uzeo bih opet iste kutije ali neznam koji slejv pa ako neko ima volje da mi objasni koje i kaže par rječi o tome biču mu zahvalan!!hvala svima unaprjed!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hm,zavisi sta hoces...ja bih uz tu kombinaciju uzeo slejv i njime gurao dva bas bina.Mislim da ti je to dobra kombinacija,zavisi kolike prostore ozvucavas.Pozzz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
pa sale su poprilično do 700 ljudi zna čak biti i 800 ima jedna i 1000 stane ali to je rjeđe,koji bas binovi uz ove moje kutije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa od binova ti je po meni najbolje da kombinujes sa FBT posto ih vec imas,recimo Jolly Sub 12A (aktivan).A za toliko ljudi ti je malo i to,moras pojacati sa bar jos dvije dvosist.kutije.A nisi rekao kakav je tip svirke,bendovski ili sa aranzerom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
sory aranžer harmonika solo klavijatura i pjevač do sad smo ozvučavali takvu salu s četri kutije ima kolega neke stare trosistemske dynacord kutije od prije nekih 10 god i super zvuči uštimano pravo ali bojim swe da mi mikser ne rikne ne pregrije zato hoču još jedan slejv i dvije kutije sala je takva nekad je puna a nekad do 450 -500 ljudi zavisi od svadbe ali najčešće je ova od 450-500....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma ne moze ti mikser riknuti ako vezes 4 kutije po 8 ohma.Znaci da po izlazu ti radi mikser na 4 ohma i onda ti izbacuje snagu od 500w po strani ako je u pitanju powermate 1 (ma da ja sumnjam u tu deklarisanu snagu) ili 700w po strani ako je u pitanju powermate 2,ona ima puno bolje pojacalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|