|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
pitanje dali svaki le cita semplove mozda je pitanje malo glupo al ja do sad to nisam imao pa me zanima a sad hocu da kupim tako nesto ovaj ima smc card slot jel to za nas dovoljno mislim za nas balakance i nasu muziku unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
odgovor je DA! Znaci cita, a razlika tvog trazenog 76 je samo na broj tipki u odnosu na 61.I kao solo klavijatura je vise nego solidna za svu vrstu muzike, pa tako i narodnu.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
hvala prijatelju ja sam je sad kupio za 411 eura na dam se da je cena solidna sad neznam dali je karta uz to il ne oni isto imaju kartu il ne izvini na glupim pitanjima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
da, cijena je odlicna, barem koliko sam ja upucen u njihove cijene. mogu ti to jos potvrditi kolege koji znaju vise o cijenama, pretpostavljam u Srbiji?
Karticu on prima, naravno. A ovako ja ne znam dali ima karticu, pa morao ti je prodavatelj reci, ili sam pogledaj u slotu dali je kartica unutra ili nije.
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas odlicnih setova u downolad centru nabaci na karticu i upisi u synth,nadam se da ima RAM memoriju ta klavijatura sto si uzeo preko ebay-a.pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupujem, triton |
|
|