![]() |
kupujem triton le 76
pitanje dali svaki le cita semplove mozda je pitanje malo glupo al ja do sad to nisam imao pa me zanima a sad hocu da kupim tako nesto ovaj ima smc card slot jel to za nas dovoljno mislim za nas balakance i nasu muziku unapred hvala
|
odgovor je DA! Znaci cita, a razlika tvog trazenog 76 je samo na broj tipki u odnosu na 61.I kao solo klavijatura je vise nego solidna za svu vrstu muzike, pa tako i narodnu.
|
Citat:
|
da, cijena je odlicna, barem koliko sam ja upucen u njihove cijene. mogu ti to jos potvrditi kolege koji znaju vise o cijenama, pretpostavljam u Srbiji?
Karticu on prima, naravno. A ovako ja ne znam dali ima karticu, pa morao ti je prodavatelj reci, ili sam pogledaj u slotu dali je kartica unutra ili nije. |
Citat:
|
Imas odlicnih setova u downolad centru nabaci na karticu i upisi u synth,nadam se da ima RAM memoriju ta klavijatura sto si uzeo preko ebay-a.pozzz
|
Citat:
|
Ja jos nisam vidio da neko prodaje bez rama ,sad zavisi sa koliko ce rama doci obicno dodje sa 16 ili 32 mb rama a ako imas srece mozda dodje sa 64 sto mu je maksimum,inace ram nije preskup...
|
Citat:
ma prosirit cemo raminu ako dode uzak heheheh nadam se da nije previse komplikovan za ubacivanje semplova |
Koja je sad realna cena Le 61?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org