|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Kupio sam Creative EMU 0404 zvučnu karticu i spojio klavijaturu(aranžer) preko midi konektora da koristim samplove iz kontakta. E sad je problem što mi podatke prima samo na prva četiri kanala koja ja sviram, a kad ukljućim pratnju(bas, gitara i bubnjevi) ne prima ništa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Koju klavijaturu koristis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Casio CTK-900
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Da ne otvaram novu temu posto se ne razumijem nesto puno u to, al me zanima posto je takva zvucna kartica, kakav kabal ide na obe strane midi ?? zelio bih i ja to da isprobam...
dali ima neka jeftinija kartica na koju se moze spojiti klavjetura Promijenjeno od gogspa80 (03.09.2008 u 15:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Sto se tice jeftinijih kartica,a koje su,ipak,kvalitetne i uz pomoc kojih se moze raditi i MIDI i AUDIO snimanje,preporucio bih M-Audio Audiophille 24/96.
Odlicna karta,kada je u pitanju odnos cena-kvalitet. Dobro snima Audio(naravno,za home-studio potrebe),podrzava VST tehnologiju,znaci VSTi mogu da se koriste bez problema,ima sopstveni MIDI interface(in-out) i moze da se poveze klavijatura direktno sa kartom,ne mora MIDI to USB kabl nego standardni MIDI kablovi(obicni). Kosta izmedju 100 i 120e. Mislim da je to jeftinija varijanta,a daje sasvim dobar kvalitet.To kazem iz iskustva jer imam M-Audio Audiophille 192 koja je nesto bolja i skuplja,ali je naslednik serije 24/96 i,u sustini,to je to. Pozdrav!
[SIGPIC]http://www.note-ability.com/images/piano.jpg[/SIGPIC] Promijenjeno od Jolly (03.09.2008 u 16:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Kupio si sasvim zadovoljavajucu zvucnu kartu koja ce ti sluziti sigurno dobro .Neznam samo zasto ti rade 4 kanala a drugi ne posto sa kontaktom nisam bas radio nesto .Ja za te stvari koristim Halion 2 ili jos bolje Emulator x koji je bas namenjen E-MU kartama .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kanali, midi |
|
|