|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Da,-da...
Mislio sam na pocetku klipa da je neka cimalica.. Al' mogu ti reci snimak je skroz prost... Ne mogu da verujem takvu slucajnost... Dal' je moguce ? A,-cak u jednom delu, -mislim da se vidi jos neki deo covekovog dela... Strava brate... Samo jedno... Kad je oluja ili nesto slicno,-ne valja se snimati...
"Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... Promijenjeno od MilaN B.N.S (01.07.2008 u 22:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
narode smak svjeta rjesavajte se grijeha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
A,-reci mi,kad je to bilo ?
Odkad je snimak ? Ako znas,-napisi... Mada,-ima jos gorih stvari,-desavalo se batke...
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
neznam milane ali otvori link pa pogledaj na youtube ali jestrava i ja sam mislijo da je montaza ali nije kad pogledas vidi se kako snimaju sa mobilnim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Da,-da...
Stvarno je klip,-kazem ti.. Prost... Mislim prosto snimljen... Mada,-opet... Kad bih mogli da prevedemo ono sto oni likovi pricaju... Hm... -U svakom slucaju dobar klip... Zdr. brate...
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2007
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
ljudi ako ste nekog zajebali ili neku svirku niste odradili kako treba vrjeme je da se pocnete izvinjavati gazdama ili gazdaricama jos malo pa ce biti klavijatura i po cesti ..ove oci su sve vidjele.JOS MALO PA NESTALO .POZURITE SE RJESAVATI GRIJEHA ZA KAJANJE NIKAD NIJE KASNO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Šta je sad ovo tema nekog pokajanja,očiju na nebu,?!?
#JOS MALO PA NESTALO .POZURITE SE RJESAVATI GRIJEHA ZA KAJANJE NIKAD NIJE KASNO# Ne znam jeli ovaj čovjek neki "dobri" ili vidovnjak pa nas savjetuje...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ovako posmatram sa strane kao tipican primjer sujevjerja.Vecina nas je sujevjerna,neki manje neki vise....a ovako bez smajlija izgleda kao da je kataklizma na pomolu.Ne znam koliko puta sam do sada procitao-smak svijeta tog dana,pa onog dana....pa vanzemaljci,pa leteci tanjiri....itd. Ma zivite zivot normalno,posteno,uzivajte u njemu dok se moze.Kad sudija odsvira kraj....kraj je. Uh ova tema je za vidovnjake i proroke.Neka i oni rade svoj posao.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nebu, oci |
|
|