![]() |
Oci Na Nebu
|
Da,-da...
Mislio sam na pocetku klipa da je neka cimalica.. Al' mogu ti reci snimak je skroz prost... Ne mogu da verujem takvu slucajnost... Dal' je moguce ? A,-cak u jednom delu, -mislim da se vidi jos neki deo covekovog dela... Strava brate... Samo jedno... Kad je oluja ili nesto slicno,-ne valja se snimati... |
oci na nebu
narode smak svjeta rjesavajte se grijeha
|
A,-reci mi,kad je to bilo ?
Odkad je snimak ? Ako znas,-napisi... Mada,-ima jos gorih stvari,-desavalo se batke... |
oci na nebu
neznam milane ali otvori link pa pogledaj na youtube ali jestrava i ja sam mislijo da je montaza ali nije kad pogledas vidi se kako snimaju sa mobilnim
|
Da,-da...
Stvarno je klip,-kazem ti.. Prost... Mislim prosto snimljen... Mada,-opet... Kad bih mogli da prevedemo ono sto oni likovi pricaju... Hm... -U svakom slucaju dobar klip... Zdr. brate... |
Ma ovo je garant neka plavusa sta vam je....
|
Haaaaaaaaaaaaahahahah !!! =))
Eee,-znao sam da ce se kad tad provaliti.. To je moja baba Slobodanka... Tj. Radojka... :D |
ne valj na oluji imati bilo sta sto stvara magnetno polje,pogotovu mobilni.
U mom kraju je skoro od groma poginula djevojcica koja je koristila mobilni tel. u tom trenutku,zato oprez. |
eeh Malimuzicar ja i svakako znam da nas gledaju jedne OCI odozgora i te su oci uvijek budne i motre,samo mi nije jasno jedno to sto znam da nikad nemozemo vidjeti tog STVORITELJA koji nas je stvoio i budno nas prati.po mom utisku snimak je vjerodostojan(CUDOVIT) doslo vrijeme da se PROBUDIMO.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org