|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x,76.256 mgb.BB-harmonika
![]() |
![]()
Ako iko zna da mi kaze sta da radim.Ucitavao sam originalni os za pa2x kad mi je nestalo struje i sad kad je palim nece da ucita PCM data dodje do PCM data i stane ni makac,moze li mi iko pomoci.Veliko HVALA.
Korda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sve iz pocetka idi!Os pa resurse e ako nece moguce da ti je problem u radnoj memoriji
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Kolega hvala na odgovoru ali možeš li mi objasniti postupak.Kako da dodjem do pocetka jer kad ga upalim povlaci resource ,dodje do PCM i tu tako stoji ni gore ni dole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pogledaj stare teme u forumu kako se ucitava sistem i resurse!Aj ako ne nadjes javi ja cu ti pomoci jer sam sada u poslu!A imas temu u forumu kako i sta da ides po redu
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Marco, hvala ti pogledat cu stare teme,ali velika mi je frka sutra imam svirku, bio bih ti jako zahvalan ako bi mi to objasnio jer ja ne mogu da nikako udjem u displej.Pomozi molim te.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Downloads: 316
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Poz, imam ja pa2x, skini sebi sa ovog sajta ovo http://www.korgpa.com/pa_root/en/pro...x_soft.html?de --> System Reset pod utilities, skini obadva fajla, prvo prebaci to na USB, ugasi klavijaturu, upali klav i drzi tastu Intro1, onda ce ti da doce meni, gdje mozes da odaberes files koje hoces da ucitas! Prvo ucitas Pa2x_Format, onda ugasi klav, onda ti pise da ti je prazna klav, opet ugasi i ucitaj drugi fajl Pa2x_os_res_v11 to ce da potraje, jeli je preko 100mb, onda opet ugasi klav i upali, onda ti je sve kao kad si ga kupio!
Mozda sam ti pomogao, pozzz od mene! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
blokirao, korg, pomoc |
|
|