![]() |
pomoc -blokirao mi korg pa 2x
Ako iko zna da mi kaze sta da radim.Ucitavao sam originalni os za pa2x kad mi je nestalo struje i sad kad je palim nece da ucita PCM data dodje do PCM data i stane ni makac,moze li mi iko pomoci.Veliko HVALA.
Korda |
...
Sve iz pocetka idi!Os pa resurse e ako nece moguce da ti je problem u radnoj memoriji ;)
|
Korg pa2x pomoc
Kolega hvala na odgovoru ali možeš li mi objasniti postupak.Kako da dodjem do pocetka jer kad ga upalim povlaci resource ,dodje do PCM i tu tako stoji ni gore ni dole.
|
...
Pogledaj stare teme u forumu kako se ucitava sistem i resurse!Aj ako ne nadjes javi ja cu ti pomoci jer sam sada u poslu!A imas temu u forumu kako i sta da ides po redu
|
pomoc korg pa2x
Citat:
|
Poz, imam ja pa2x, skini sebi sa ovog sajta ovo http://www.korgpa.com/pa_root/en/pro...x_soft.html?de --> System Reset pod utilities, skini obadva fajla, prvo prebaci to na USB, ugasi klavijaturu, upali klav i drzi tastu Intro1, onda ce ti da doce meni, gdje mozes da odaberes files koje hoces da ucitas! Prvo ucitas Pa2x_Format, onda ugasi klav, onda ti pise da ti je prazna klav, opet ugasi i ucitaj drugi fajl Pa2x_os_res_v11 to ce da potraje, jeli je preko 100mb, onda opet ugasi klav i upali, onda ti je sve kao kad si ga kupio!
Mozda sam ti pomogao, pozzz od mene! |
neznam kako je na tvome sintu ali evo jedan primjer...
na pa800 sam prije upunjavo sa usb stick set i jednom sam ga izvuko za vrijeme punjenja,i moro sam formatirat stick jer se pokvario,zablokira i neupuni sve...isto ko i kod tebe moze bit samo da set ponovo postavis novi ili formatiras usb ili sta vec imas na sintu.. |
pomoc korg pa2x
Hvala vam kolege, uradio sam kako mi je rekao korg pa2x i sad ponovo funkcionira kao nov.Iznenadio sam se kad sam vidio da su podaci na hard disku sacuvani.Jos jednom VELIKO HVALA.
|
Citat:
2 razlicna sveta koji nemaju nikakvu vezu jednim sa drugim a takodje ni sami sint nema nikakve veze sad HD, HD je samo kao vreca unutra u kojoj samo turas stvari, nista vise, nema to veze sa sintom. |
Citat:
pozz raja |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org