|
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Dal da menjam Soundcraft spirit sx20 nov, za Mackie VLZ 1604 polovan(kojeg obozavam)???
Sta vi mislite?
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jok, dobices BAN za to.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zavisi u kakvom je stanju mackie?
![]()
![]() |
#4 |
Veteran
![]() |
![]()
Pa Mackie je kao nov al' je polovan, suoper je ocuvan,nema ogrebotina..samo mu fale preklopnici oni oko reglera...reko mi Koce da ih je majstor izgubio negde kad je cistio mixetu..
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nedime nemoj brate više da preokrićeš teme u zezanje,dosta je bilo...Druže APSOLUTNO mjenjaj...Mackie je po mom mišljenju mnogo bolji od SoundCraft-a,a komperacija ta 2 modela...Mackie ga nadmašuje...Sad nemam nekih iskustava s tim dvima miksetama pošto sam Dynacordovac,ali brate po tehničkim specifikacijama i po "stažu i upješnosti" tih 2 firmi,Mackie je bolja varianta...Nešto više o ovim spravama neka kažu bolji majstori Marco07 i Cincilator,koji su malo više podučeniji od mene...A nisi mi reko za onaj efekt šta si odlučio...Ja mogu da ti ga kupim i pošaljem za Srbiju...Da nisi oladio od ideje?Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
![]() |
![]()
Hej Alix zaboravio sam da javim za Alesis! Juce mi je stigo, doduse nije iz prodavnice, ali mu nista ne fali..jedva sam ga nasao,spustio sam ga od 150 na 130evr i tako,sad sam u fazi pravljenja perfomansi, o k prezadovoljan sam...
A sto se tice mixa, ok sacekacu jos koji komentar pa cu da odlucim...
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Slazem se preterali smo ga...moramo se malo smiriti!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mixete, savet, zamena |
|
|