![]() |
Zamena mixete, savet!
2 Privitaka
Dal da menjam Soundcraft spirit sx20 nov, za Mackie VLZ 1604 polovan(kojeg obozavam)???
Sta vi mislite? |
Jok, dobices BAN za to.
|
Zavisi u kakvom je stanju mackie? :)
|
Pa Mackie je kao nov al' je polovan, suoper je ocuvan,nema ogrebotina..samo mu fale preklopnici oni oko reglera...reko mi Koce da ih je majstor izgubio negde kad je cistio mixetu..
|
Nedime nemoj brate više da preokrićeš teme u zezanje,dosta je bilo...Druže APSOLUTNO mjenjaj...Mackie je po mom mišljenju mnogo bolji od SoundCraft-a,a komperacija ta 2 modela...Mackie ga nadmašuje...Sad nemam nekih iskustava s tim dvima miksetama pošto sam Dynacordovac,ali brate po tehničkim specifikacijama i po "stažu i upješnosti" tih 2 firmi,Mackie je bolja varianta...Nešto više o ovim spravama neka kažu bolji majstori Marco07 i Cincilator,koji su malo više podučeniji od mene...A nisi mi reko za onaj efekt šta si odlučio...Ja mogu da ti ga kupim i pošaljem za Srbiju...Da nisi oladio od ideje?Pozdrav!
|
Hej Alix zaboravio sam da javim za Alesis! Juce mi je stigo, doduse nije iz prodavnice, ali mu nista ne fali..jedva sam ga nasao,spustio sam ga od 150 na 130evr i tako,sad sam u fazi pravljenja perfomansi, o k prezadovoljan sam...
A sto se tice mixa, ok sacekacu jos koji komentar pa cu da odlucim... |
Citat:
|
Ma ok,znamo svi Nedima,zajebant covek:p
Moz da dobije samo b-(:)) |
Provjeri prvo da nedajes konja za magarca.
|
...
Ja ne bih menjao Spirit Sx 20!To je mixer koji se retko koristi kod nas i na nasem trzistu ce uvek bolje da prodje dynacord ili mackie od njega ali mislim da je mixer ubica i i ti znas kako to dobro radi!Mozda mu je zvuk malo limeniji i vise za je zabavnjake ali sve to moze da se sredi dobrim externim ekvilajzerom!E ako ti je dosadio to je druga stvar :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org