|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Nisam nasao na netu odgovore pa reko da pitam vas. Verovatno nisam jedini koji ostavlja zvucnike u autu, preko noci. Znam da je za pojacala stetno, ali sta mislite da li niska ili visoka temperatura smeta zvucnicima.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pa logicno bi bilo (valjda) da smeta,pogotovo zimi.Dodjes sa svirke,u autu +24 a ujutro se moze i zalediti unutra od kondezacije i korodirati ako je jako hladno.Osim toga ima valjda i nekih delova u kutiji koji mogu "povuci"vlagu,mozda i sama membrana.
![]() Dodato: P.S.I meni se desava iako imam garazu...ali... Promijenjeno od VUNIMRAV (11.01.2013 u 11:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Hehehe Najbolje ih ostaviti napolju na kisi , da se malko ocelici membrana i ocvrsne namotaj hahaha ,,, Naravno salim se , Strogo izbegavati ostavljanje opreme nuzicke napolju , uvek ih unesite u garazu sobu ili slicno , da ne prodjete kao jedan lik sve mu riknulo
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
jos samo napisi gde ostavlja auto i uskoro nece imati nikakvih problema sa opremom.Ukrasce mu neko pa ce da se cese tamo gde ga ne svrbi.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja ostavljam uvek u autu,doduse u garazi,nikad ne iznosim ni klajvu ni ozvucenje..posteni mrzi me brate kad dodjem u 4,5 ujutru da ih iznosim,tako da sede tamo do sutra...kad uh unesem na toplo,ostavim ih pola sata da se prilagodemalo i tako..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako mozes spakovati u kola,pa u salu,pa ponovo uvece vratiti u kola,mozes ih i u kucu odneti na kraju. Da posle ne bi imao problema, VUNIMRAV je to lepo rekao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
E Ko me tero da kupim i bas binove. Kad dodjem kuci posle svirke, a u zadnje vreme sviram uglavnom sam, pri tom mora se malo popiti da se nazdravi sa domacinom:-), nemam snage ni sebe da istovarim iz auta:-). Posto zivim na spratu a imam svoje dvoriste, zatvoreno, ostavim cesto napolju sve osim klavijature i mixete da ne bih vukao sve na sprat. Nadao sam se da ce neko reci da ne smeta:-). E sad cu, posle vasih postova, morati da teglim. Hvala i ziveli.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
2 klav powermixer zvucne kutije bez mikrofoni i slicno sve bude redovno u autu vec godinama,i nikad nista nije crklo,svirke su pretezno po evropi vikendima,tako da slabo gdje imamo garazu,prespavamo pa sutra dalje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
![]() |
![]()
Jako je vazno i za instrumente i za ozvucenje da se prilikom nagle promene temperature ne ukljucuju odmah. Kao sto je rekao @Milan$ potrebni ih jeostaviti neko vreme neukljucene da se prilagode na novu temperaturu... To je slucaj sa svim tehnickim stvarima i osetljivom elektronikom... Posebno se odnosi na klavijauture jer u sebi imaju dosta osetljive elektronike pa je dovoljan i neki mali kondezat pa da se desi nesto lose...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
![]() |
![]()
Kao i kod sve ostale elektroničke opreme najbitnije je da je promjena temperature čim manja... to znači ako ti je oprema na hladnom a svirka je na toplom ili obrnuto, nemoj ništa paliti oko pola sata do sat vremena...
Naravno nemoj nikad ostavljat opremu gdje prokišnjava ili ima jako puno vlage... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|