|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zna li neko zbog cega mi se desava u poslednje vreme,svaki put kad hocu da se sign-in izbacuje i moram da vrsim proveru u troubleshoot prozoru.Kad pritisnem REPAIR opet nece da se konektuje sve dok ga ne ugasim i ne pobrisem cookies,temporary i Internet temporary fajlove.Onda posle toga hoce da se konektuje ali mi dosadno svaki put to da radim.Deinstalirao sam i ponovo insalirao ali opet isti problem.Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
vako druze,ako hoces poslusaj moj savjet jer imao sam problema sa msn pogotovo sa novim verzijama, skinuces windows live mesenger verzija 8.5 i to mora da zauzima 18, i nesto mb ne smije biti 19 mb vec kao sto sam napomeno to skini ibrisi taj stari i instaliraj ovi i neces imati problema,jer vec mi dosta se jih zali oko toga i kazem im ovako i rijese svoj problem nove verzije ko god ima nek brise jer ne valjaju provjereno eto tako pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Nemoj tako... evo ja koristim ovaj najnoviji jos je beta verzija i radi bez problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
"armin" ja sam pravio i programiro i programe i web stranice i sve i znam sta je sta, novi msn ne valja bar kod nas u BIH ne radi jer svi mi se gotov zale oko prenosa slika i ostalog nece da prenosi i jos 8.5 beta verzija radi najbolje od svih msn i jos nije rijeseno sa msn uskoro dolazi i nova verzija e sad neznam hocel ona rijesit sve ostalo eto toliko nemojte da se zamjerimo samo vam govorim iskustva. pozz za sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Radio je normalno do skoro ali u poslednje vreme zeza kad treba da se konektujem,izbacuje mi shooter prozor,sve mi stiklira zeleno ali nece da mi se ni posle repair da se konektuje dok ne izbrisem gore navedene fajlove.Ne znam sta mu je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Sve je to drug za pohvalu ali to nikve veze nema msn-om ...
Evo npr. ja sam imao od 95-ice pa do W7 uvijek msn i sljako mi je bez problema... A ako nekad nece moze biti do konekcije, brzine neta i tih caki... A sto se tice samog programa nevjerujem da to ima veze sa verzijama... Sve ovisi opet isto o konfiguracije compa i svasta tu nesto ima... Ne treba odmah reci nevalja msn.. meni nekada nece mozilla ali nije zbog nje nego do mog compa itd... tako da se vratimo na temu ako ko zna da pomogne covjeku... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Izbrisi windows kompletan pa ponovo instaliraj pa ces da vidis kako ce ponovo da sljaka sve kao prije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.10.2010
Mjesto: slovenija / koper
Downloads: 147
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg,guerrini
Interesi: futbal, kladionica
![]() |
![]()
za takve stvari je inace kriv router il firewall ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|