YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Windows live messenger-problem (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15654)

zsimonovic 14.10.2010 18:00

Windows live messenger-problem

Zna li neko zbog cega mi se desava u poslednje vreme,svaki put kad hocu da se sign-in izbacuje i moram da vrsim proveru u troubleshoot prozoru.Kad pritisnem REPAIR opet nece da se konektuje sve dok ga ne ugasim i ne pobrisem cookies,temporary i Internet temporary fajlove.Onda posle toga hoce da se konektuje ali mi dosadno svaki put to da radim.Deinstalirao sam i ponovo insalirao ali opet isti problem.Hvala!

korg18 14.10.2010 19:24

korg18

vako druze,ako hoces poslusaj moj savjet jer imao sam problema sa msn pogotovo sa novim verzijama, skinuces windows live mesenger verzija 8.5 i to mora da zauzima 18, i nesto mb ne smije biti 19 mb vec kao sto sam napomeno to skini ibrisi taj stari i instaliraj ovi i neces imati problema,jer vec mi dosta se jih zali oko toga i kazem im ovako i rijese svoj problem nove verzije ko god ima nek brise jer ne valjaju provjereno eto tako pozz.

armin 14.10.2010 20:32

Nemoj tako... evo ja koristim ovaj najnoviji jos je beta verzija i radi bez problema...

korg18 14.10.2010 21:11

korg18

"armin" ja sam pravio i programiro i programe i web stranice i sve i znam sta je sta, novi msn ne valja bar kod nas u BIH ne radi jer svi mi se gotov zale oko prenosa slika i ostalog nece da prenosi i jos 8.5 beta verzija radi najbolje od svih msn i jos nije rijeseno sa msn uskoro dolazi i nova verzija e sad neznam hocel ona rijesit sve ostalo eto toliko nemojte da se zamjerimo samo vam govorim iskustva. pozz za sve

zsimonovic 14.10.2010 21:11

Radio je normalno do skoro ali u poslednje vreme zeza kad treba da se konektujem,izbacuje mi shooter prozor,sve mi stiklira zeleno ali nece da mi se ni posle repair da se konektuje dok ne izbrisem gore navedene fajlove.Ne znam sta mu je.

armin 14.10.2010 21:31

Sve je to drug za pohvalu ali to nikve veze nema msn-om ...

Evo npr. ja sam imao od 95-ice pa do W7 uvijek msn i sljako mi je bez problema...

A ako nekad nece moze biti do konekcije, brzine neta i tih caki... A sto se tice samog programa nevjerujem da to ima veze sa verzijama... Sve ovisi opet isto o konfiguracije compa i svasta tu nesto ima...

Ne treba odmah reci nevalja msn..
meni nekada nece mozilla ali nije zbog nje nego do mog compa itd... tako da se vratimo na temu ako ko zna da pomogne covjeku...

pozdrav

zeljko 15.10.2010 08:17

Izbrisi windows kompletan pa ponovo instaliraj pa ces da vidis kako ce ponovo da sljaka sve kao prije:)

zsimonovic 15.10.2010 13:10

I sad da brisem windows zbog jednog programcica...

Vule 15.10.2010 13:20

Nema razloga reinstalirati windows...zasto ne reinstalirati messenger,pokusati sa nekom starijom verzijom pa na lagani update?

stefan2410 16.10.2010 18:19

Slzem se, bolje je da prvo probas neku stariju verziju. Mnogo je zahtevnije da obaras ceo sistem, a postoji mogucnost da nista ne resis.

Trenutno vrijeme na Forumu 21:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org