|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
dali je Dragana i ostali ispali fer prema Miletu Kiticu zbog nedolaska u BG Arenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja sam Draganin fan i ne mogu biti objektivan sto se toga tice. Znam da ce bit vrijedjanja u ovoj temi, molim moderatore za lock
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Na Yu-midi sajtu postoji pravilnik po kome se radi i nema potrebe da ti kao clan ovog sajta trazis lock ,ni ove niti bilo koje druge teme a da pravilnik pritom nije prekrsen.
U slucaju krsenja pravilnika tu su moderatori da odluce da li tema treba da ide pod LOCK ili ne.
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Ne vidim razlog za lock...
To shto si ti Draganin fan, i shto ce ti smetati ono shto mozem i verovatno hoce, biti recheno o njoj, je tvoj problem. ![]() Realno... ![]() Ako dodje do svadje, svi znamo shta iz toga sledi... ![]()
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bandza ispricavam se
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
tema je glupa u samom startu,Te zvjezde imaju u sustini dovoljno razloga zbog dolaska ili ne dolaska a imaju i dovoljno novaca da odmah sada prestanu da se bave pjevanjem do kraja zivota.A sta bi mi obicni smrtnici trebali razmisljati o tim njihovim muckama!!!Licno mislim da Mile Kitice na balkanu slabo prosperira i osnovna koescijencija su mu svajcarska i njemacka sto je dovoljno mjerilo da je dosadio sa svojim krestanjem i bogu i narodu i ovdje.Zanimljiv je jos ovoj djecurliji malo i to je to! Dragana je dama i uvjek je i bila,gigant je ona za mileta!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Stvarno nije fer sto su mu to uradili......
A on je gostovao kod nje na DM SAT ........... Ali ako su vec saradjivali,trebali su da dodju........ Mada to nije ni bitno sada............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A kako mu je prosao koncert zna li se?Jeli bilo ljudi?
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
gledo sam par klipova,bane vasic opet jeo harmoniku,samo bi mozda bilo bolje da je bio bubnjar mesto sedinog pa800,ipak je to koncert a ne diskoteka,al ok
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
volim doć na ovu stranicu to se opustim i uvjek nađem nešto zanimljivo a što se ove teme tiče Mile ,Dragana dojadili su mi i jedno i drugo zadnje albume ni od jednog nisam preslušo
to ko je fer od njih ko nije da mi raspravljamo boli njih dupe za to |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|