![]() |
Vase misljenje
dali je Dragana i ostali ispali fer prema Miletu Kiticu zbog nedolaska u BG Arenu.
|
ja sam Draganin fan i ne mogu biti objektivan sto se toga tice. Znam da ce bit vrijedjanja u ovoj temi, molim moderatore za lock ;)
|
Lock!?
Na Yu-midi sajtu postoji pravilnik po kome se radi i nema potrebe da ti kao clan ovog sajta trazis lock ,ni ove niti bilo koje druge teme a da pravilnik pritom nije prekrsen.
U slucaju krsenja pravilnika tu su moderatori da odluce da li tema treba da ide pod LOCK ili ne. |
Ne vidim razlog za lock...
To shto si ti Draganin fan, i shto ce ti smetati ono shto mozem i verovatno hoce, biti recheno o njoj, je tvoj problem. :) Realno... :) Ako dodje do svadje, svi znamo shta iz toga sledi... ;) |
Bandza ispricavam se ;) Ja cu reci da je promidzba tog koncerta trebala biti iskljucivo na samom njemu, a ne na racun bivse petorke JuVe-a. Da su bili oni nazocni, puna bi arena bila. Ovako mu je doslo samo oko 7000 ljudi od 25000 koliko arena prima. Mislim da ne bi trebali vjerovati napisima u novinama da je Dragana ispala nepostena, jer se ona sluzbeno jos nije ni ocitovala o tome. Uostalom zbog Dragane je mislilo doci dosta fanova i da se na kraju Mile kite tudjim perjem. Samo cu jos reci da Mile ima veliku protekciju kod medija valjda zbog pokroviteljstva granda, pa niko ne iznosi njegov prljav ves. ;)
|
tema je glupa u samom startu,Te zvjezde imaju u sustini dovoljno razloga zbog dolaska ili ne dolaska a imaju i dovoljno novaca da odmah sada prestanu da se bave pjevanjem do kraja zivota.A sta bi mi obicni smrtnici trebali razmisljati o tim njihovim muckama!!!Licno mislim da Mile Kitice na balkanu slabo prosperira i osnovna koescijencija su mu svajcarska i njemacka sto je dovoljno mjerilo da je dosadio sa svojim krestanjem i bogu i narodu i ovdje.Zanimljiv je jos ovoj djecurliji malo i to je to! Dragana je dama i uvjek je i bila,gigant je ona za mileta!!!
|
Stvarno nije fer sto su mu to uradili......
A on je gostovao kod nje na DM SAT ........... Ali ako su vec saradjivali,trebali su da dodju........ Mada to nije ni bitno sada............ |
A kako mu je prosao koncert zna li se?Jeli bilo ljudi?
|
gledo sam par klipova,bane vasic opet jeo harmoniku,samo bi mozda bilo bolje da je bio bubnjar mesto sedinog pa800,ipak je to koncert a ne diskoteka,al ok
|
volim doć na ovu stranicu to se opustim i uvjek nađem nešto zanimljivo a što se ove teme tiče Mile ,Dragana dojadili su mi i jedno i drugo zadnje albume ni od jednog nisam preslušo
to ko je fer od njih ko nije da mi raspravljamo boli njih dupe za to |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org