|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 07.04.2008
Downloads: 693
Uploads: 3
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
![]() |
![]()
cao,razmiljsam koji efekt prozesor da uzmem da imam doba dalay za nasu narodnu muziku..gd mogu da podesavam dalay kako ja hocu.hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa, ja bih ti preporucio Alesis Midiverb 4 zato sto ga koristim, on ti je multi eff, mozes da koristis istovremeno dva eff ili ako hoces samo jedan-na njemu mozes da iradis eff kakav hoces, znaci firma Alesis, dalje pogledaj ovo http://www.behringer.com/02_products...x.cfm?lang=ENG strasne procesore prave...i pogledaj firmu Lexicon!
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
dali imas neki mali demo od alesis midi verb 4 od daly da cujem kako radi bilo bi odlicno.hvala ti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Uh, pa nemam nismo se snimali..ali veruj mi da je tezgaroski standard, ne bi pogresio ako ga uzmes veruj mi>..
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
uf steta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Alesis MidiVerb 4 ti je najbolja opcija ako geldas odnos cena kvlitet!Ako ces nesto skuplje onda uzmi neki TC ili Lexicon iz siroke ponude koju imaju i miran si narednih 20 godina!Ako ne znas sta bi iz njihovog asortimana pitaj pa cu ti ja reci ali spremi malo vise love u tom slucaju!
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
kolega ako zelis jeftinu varijantu a zadovoljavajucu ja ti preporucujem roland procesor jer na njemu imas to sto mislim da zelis.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Iskreno da ti kazem...Behringer VIRTUALIZER PRO DSP2024P radi i vise nego odlicno za cijenu od 125 EUR koliko sam ga platio. Meni je odlican...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dino,
taj efekat smo nedavno pazarili i mi. Ajde MOLIM TE, ako te ne mrzi, može i na PM, malo detalja oko podešavanja, odnosno kako si ga ti podesio da ti radi posao... Hvala unapred!
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hajd ja cu ti prodati L480...LOL!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
efekt, koji, multi, prozesor, uzmem |
|
|