![]() |
koji multi efekt prozesor da uzmem
cao,razmiljsam koji efekt prozesor da uzmem da imam doba dalay za nasu narodnu muziku..gd mogu da podesavam dalay kako ja hocu.hvala unapred
|
Pa, ja bih ti preporucio Alesis Midiverb 4 zato sto ga koristim, on ti je multi eff, mozes da koristis istovremeno dva eff ili ako hoces samo jedan-na njemu mozes da iradis eff kakav hoces, znaci firma Alesis, dalje pogledaj ovo http://www.behringer.com/02_products...x.cfm?lang=ENG strasne procesore prave...i pogledaj firmu Lexicon!
|
dali imas neki mali demo od alesis midi verb 4 od daly da cujem kako radi bilo bi odlicno.hvala ti
|
Uh, pa nemam nismo se snimali..ali veruj mi da je tezgaroski standard, ne bi pogresio ako ga uzmes veruj mi>..
|
uf steta.
|
...
Alesis MidiVerb 4 ti je najbolja opcija ako geldas odnos cena kvlitet!Ako ces nesto skuplje onda uzmi neki TC ili Lexicon iz siroke ponude koju imaju i miran si narednih 20 godina!Ako ne znas sta bi iz njihovog asortimana pitaj pa cu ti ja reci ali spremi malo vise love u tom slucaju!
|
kolega ako zelis jeftinu varijantu a zadovoljavajucu ja ti preporucujem roland procesor jer na njemu imas to sto mislim da zelis.pozz
|
Iskreno da ti kazem...Behringer VIRTUALIZER PRO DSP2024P radi i vise nego odlicno za cijenu od 125 EUR koliko sam ga platio. Meni je odlican...Pozdrav!
|
Dino,
taj efekat smo nedavno pazarili i mi. Ajde MOLIM TE, ako te ne mrzi, može i na PM, malo detalja oko podešavanja, odnosno kako si ga ti podesio da ti radi posao... Hvala unapred! |
Hajd ja cu ti prodati L480...LOL!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org