|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.05.2010
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima..
Kupio sam pa3x/76 sinoc...Os 1.1 upalio ga i odmah na provjeru baterije i poruka da je baterija ostecena...instalirao OS 1.62 i upalio nema poruke,sve ok ...krenulo sa punjenjem, posle 10min mala zelena linija i 1h info o napunjenoj bateriji...posle ukupno 20 min ja ponovo provjeravam opet poruka da je baterija ostecena i da je treba zamijeniti...ugasim -upalim nema poruke o ostecenju ali se i dalje ne puni baterija..ostavim ga citavu noc i baterija nije napunjena ni malo..klavijatura je potpuno nova ,u njoj nema bukvalno nista... Prvi put se susrecem sa korgom,imam mogucnost da ga vratim ... Molim za savjet sta da radim...da li da trazim zamjenu baterije ,da vratim klavijaturu ili je ovo neka sitnica,a ja sam glup i ne znam da je odradim kako treba... hvala unaprijed pokusao sam da nadjem neki slican problem ali samo prica o saopstenju da se baterija mora zamijeniti na nekim modelima...moj serijski broj je 6005332 tako da ne spadam u onu kategoriju o zamijeni baterije...bar tako ja mislim.. Je li imao neko slican problem |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|